Marijke Bron is nieuwe sales director ALD Automotive Nederland

Marijke Bron (43) is de nieuwe sales director voor het directe kanaal bij leasemaatschappij ALD Automotive. Bron begon aan haar nieuwe functie op 1 juni jongstleden en is verantwoordelijk voor het verder laten groeien van ALD Automotive in de Nederlandse markt. Ze werkt samen met Pravin Chaturi, die eerder dit jaar werd aangesteld als sales director voor het indirecte kanaal.

Bron heeft veel ervaring in de logistiek, telecommunicatie en multimedia en vervulde binnen dit werkveld wereldwijd verschillende functies. Bij het mediabedrijf &Samhoud Media gaf zij als chief commercial director richting aan het commerciële beleid en de uitvoer daarvan. Bij TNT Express groeide ze uit van business development manager tot industry marketing director en leverde ze een grote bijdrage aan de groei binnen de technologie- en lifestylebranche. Daarvoor verdiende Bron haar sporen bij Spring Global Mail en KPN.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Marijke Bron is nieuwe sales director ALD Automotive Nederland - Automobielmanagement.nl

Marijke Bron is nieuwe sales director ALD Automotive Nederland

Marijke Bron (43) is de nieuwe sales director voor het directe kanaal bij leasemaatschappij ALD Automotive. Bron begon aan haar nieuwe functie op 1 juni jongstleden en is verantwoordelijk voor het verder laten groeien van ALD Automotive in de Nederlandse markt. Ze werkt samen met Pravin Chaturi, die eerder dit jaar werd aangesteld als sales director voor het indirecte kanaal.

Bron heeft veel ervaring in de logistiek, telecommunicatie en multimedia en vervulde binnen dit werkveld wereldwijd verschillende functies. Bij het mediabedrijf &Samhoud Media gaf zij als chief commercial director richting aan het commerciële beleid en de uitvoer daarvan. Bij TNT Express groeide ze uit van business development manager tot industry marketing director en leverde ze een grote bijdrage aan de groei binnen de technologie- en lifestylebranche. Daarvoor verdiende Bron haar sporen bij Spring Global Mail en KPN.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding