Bridgestone benoemt Ulf Harring tot COO voor de EMEA-regio

Bridgestone benoemt Ulf Harring tot chief operating officer (COO) voor de regio Europa, Midden-Oosten en Afrika (EMEA). De betrekking gaat in vanaf 1 september 2018.

De Zweedse Harring heeft jarenlange ervaring in verschillende industriële sectoren. Voordat hij door Bridgestone EMEA benoemd werd, was hij COO en vice-bestuursvoorzitter bij Bosch Siemens Home Appliances voor Europa en Latijns-Amerika. Tijdens zijn vorige functies bij Daimler (Mercedes-Benz groep), Mitsubishi Motors en Electrolux had hij verschillende verantwoordelijkheden in het dagelijks bestuur, voorraadbeheer en de logistieke keten. In 2013 ontving Ulf Harring de Supply Chain Professional of the Year Award, uitgereikt door Accenture, SAS Institute en SILF.

Harring staat vanaf 1 september in voor verschillende activiteitensectoren binnen de EMEA-regio: productie, logistiek beheer, bevoorrading, kwaliteit, milieu, gezondheid en veiligheid en informatietechnologieën.

In het kader van zijn nieuwe functies zal Ulf Harring rapporteren aan Paolo Ferrari en wordt hij lid van het managementteam van Bridgestone EMEA in de hoedanigheid van COO.

Naast Ulf Harring is ook Emilio Tiberio, directeur onderzoek en ontwikkeling voor Bridgestone EMEA, het managementteam komen versterken.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Bridgestone benoemt Ulf Harring tot COO voor de EMEA-regio - Automobielmanagement.nl

Bridgestone benoemt Ulf Harring tot COO voor de EMEA-regio

Bridgestone benoemt Ulf Harring tot chief operating officer (COO) voor de regio Europa, Midden-Oosten en Afrika (EMEA). De betrekking gaat in vanaf 1 september 2018.

De Zweedse Harring heeft jarenlange ervaring in verschillende industriële sectoren. Voordat hij door Bridgestone EMEA benoemd werd, was hij COO en vice-bestuursvoorzitter bij Bosch Siemens Home Appliances voor Europa en Latijns-Amerika. Tijdens zijn vorige functies bij Daimler (Mercedes-Benz groep), Mitsubishi Motors en Electrolux had hij verschillende verantwoordelijkheden in het dagelijks bestuur, voorraadbeheer en de logistieke keten. In 2013 ontving Ulf Harring de Supply Chain Professional of the Year Award, uitgereikt door Accenture, SAS Institute en SILF.

Harring staat vanaf 1 september in voor verschillende activiteitensectoren binnen de EMEA-regio: productie, logistiek beheer, bevoorrading, kwaliteit, milieu, gezondheid en veiligheid en informatietechnologieën.

In het kader van zijn nieuwe functies zal Ulf Harring rapporteren aan Paolo Ferrari en wordt hij lid van het managementteam van Bridgestone EMEA in de hoedanigheid van COO.

Naast Ulf Harring is ook Emilio Tiberio, directeur onderzoek en ontwikkeling voor Bridgestone EMEA, het managementteam komen versterken.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding