Teus van Kooten operationeel manager Autohopper

Autohopper heeft Teus van Kooten, voormalig business manager bij INQAR, aangetrokken als operationeel manager. Autohopper is franchisegever in de autoverhuur en maakt momenteel een flinke groei door, laat het bedrijf weten.

teus van kooten

"We hebben ons vlootbeheer en servicecentrum samengevoegd in een nieuwe afdeling die Teus van Kooten onder zijn hoede krijgt”, aldus Steven Donselaar die samen met Mark Dekker de leiding heeft over Autohopper.

De snelle groei van Autohopper is volgens Donselaar te danken aan de aantrekkende economie. "Groei in het bedrijfsleven brengt automatisch een behoefte aan een flexibel wagenpark. Ook de bloeiende woningmarkt heeft de vraag naar verhuisvoertuigen snel doen toenemen. Om onze franchise-partners op de juiste manier te blijven bedienen, is het belangrijk om onze backoffice optimaal te blijven organiseren. We vertrouwen erop dat Teus van Kooten hier de juiste man voor is."

Autohopper telt momenteel 107 vestigingen in Nederland en heeft de ambitie om binnen nu en twee jaar door te groeien naar 140 vestigingen.

Teus van Kooten operationeel manager Autohopper - Automobielmanagement.nl

Teus van Kooten operationeel manager Autohopper

Autohopper heeft Teus van Kooten, voormalig business manager bij INQAR, aangetrokken als operationeel manager. Autohopper is franchisegever in de autoverhuur en maakt momenteel een flinke groei door, laat het bedrijf weten.

teus van kooten

"We hebben ons vlootbeheer en servicecentrum samengevoegd in een nieuwe afdeling die Teus van Kooten onder zijn hoede krijgt”, aldus Steven Donselaar die samen met Mark Dekker de leiding heeft over Autohopper.

De snelle groei van Autohopper is volgens Donselaar te danken aan de aantrekkende economie. "Groei in het bedrijfsleven brengt automatisch een behoefte aan een flexibel wagenpark. Ook de bloeiende woningmarkt heeft de vraag naar verhuisvoertuigen snel doen toenemen. Om onze franchise-partners op de juiste manier te blijven bedienen, is het belangrijk om onze backoffice optimaal te blijven organiseren. We vertrouwen erop dat Teus van Kooten hier de juiste man voor is."

Autohopper telt momenteel 107 vestigingen in Nederland en heeft de ambitie om binnen nu en twee jaar door te groeien naar 140 vestigingen.