Finus Porsius nieuwe financieel directeur Stern Groep

Stern Groep heeft Finus Porsius aangesteld als financieel directeur. Porsius neemt de belangrijkste taken over van de recent teruggetreden Arthur Swijter.

porsius

Finus Porsius volgt Arthus Swijter op die recent onverwacht terugtrad . Porsius is sinds 1 oktober 2004 in dienst van Stern Groep als Groepscontroller. Daarnaast heeft hij een belangrijke rol gespeeld bij de financiering van de vennootschap, inclusief securitisatie van de leaseportefeuille, en bij vastgoed transacties.

De Raad van Commissarissen en de Directie van Stern ‘feliciteren de heer Porsius met zijn benoeming en hebben het vertrouwen dat de al jaren uitstekende samenwerking tevens borg zal staan voor versnelling van de implementatie van Fast Forward’.

Finus Porsius nieuwe financieel directeur Stern Groep - Automobielmanagement.nl

Finus Porsius nieuwe financieel directeur Stern Groep

Stern Groep heeft Finus Porsius aangesteld als financieel directeur. Porsius neemt de belangrijkste taken over van de recent teruggetreden Arthur Swijter.

porsius

Finus Porsius volgt Arthus Swijter op die recent onverwacht terugtrad . Porsius is sinds 1 oktober 2004 in dienst van Stern Groep als Groepscontroller. Daarnaast heeft hij een belangrijke rol gespeeld bij de financiering van de vennootschap, inclusief securitisatie van de leaseportefeuille, en bij vastgoed transacties.

De Raad van Commissarissen en de Directie van Stern ‘feliciteren de heer Porsius met zijn benoeming en hebben het vertrouwen dat de al jaren uitstekende samenwerking tevens borg zal staan voor versnelling van de implementatie van Fast Forward’.