Hyundai is een van de snelst groeiende automerken van dit moment. Volgens managing director Ronald Dubbelman is het van belang dat Hyundai het directieteam heeft ‘dat bij de expansie van het merk in Nederland past’. "Berend Jan Hoekman en Jeroen Tas (zie foto onder) zijn beiden zeer ervaren managers met een bewezen reputatie in de auto-industrie. Hyundai is de op vier na grootste autofabrikant ter wereld en transformeert zich bovendien langzaam maar zeker van trendvolger naar trendsetter, waarbij de focus ligt op zowel modellen met een elektrische als modellen met een conventionele aandrijflijn. Met Berend Jan Hoekman en Jeroen Tas is Hyundai klaar voor de toekomst en kan Hyundai samen met haar dealers in Nederland de potentie van het merk ten volle benutten", aldus Dubbelman.

Berend Jan Hoekman (45) was laatstelijk werkzaam bij FCA (Fiat Chrysler Automobiles) waar hij verantwoordelijk was voor network development en customer experience. Bij Hyundai is hij verantwoordelijk voor dealer sales en fleetsales.

Jeroen Tas (55) heeft de afgelopen jaren gewerkt bij Fleet Support in Arnhem, waar onder meer het wagenparkbeheer verzorgd wordt voor grootzakelijke klanten. Daarvoor was Tas werkzaam bij PSA Peugeot Citroën DS.

Jeroen Tas Hyundai Nederland 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding