Joost Verweij is nieuwe marketingdirecteur bij Citroën Nederland

De 42-jarige Joost Verweij is aangesteld als marketingdirecteur voor de merken Citroën en DS in Nederland.

Joost Verweij is nieuwe marketingdirecteur bij Citroën Nederland

Verweij is goed bekend met de organisatie, aangezien hij voor zijn vertrek in 2017 ruim 12 jaar bij Citroën werkte. Hij heeft een HTS Autotechniek achtergrond en bekleedde bij Citroën diverse posities op het gebied van aftersales, techniek, sales, product marketing en business development. Een routinier in de automotive met veel praktijkervaring, die de merken Citroën en DS Automobiles evenals de dealerorganisatie goed kent.

Verweij staat voor de taak beide merken in marktaandeel te helpen stijgen en hun exposure te vergroten.

Joost Verweij is nieuwe marketingdirecteur bij Citroën Nederland - Automobielmanagement.nl

Joost Verweij is nieuwe marketingdirecteur bij Citroën Nederland

De 42-jarige Joost Verweij is aangesteld als marketingdirecteur voor de merken Citroën en DS in Nederland.

Joost Verweij is nieuwe marketingdirecteur bij Citroën Nederland

Verweij is goed bekend met de organisatie, aangezien hij voor zijn vertrek in 2017 ruim 12 jaar bij Citroën werkte. Hij heeft een HTS Autotechniek achtergrond en bekleedde bij Citroën diverse posities op het gebied van aftersales, techniek, sales, product marketing en business development. Een routinier in de automotive met veel praktijkervaring, die de merken Citroën en DS Automobiles evenals de dealerorganisatie goed kent.

Verweij staat voor de taak beide merken in marktaandeel te helpen stijgen en hun exposure te vergroten.