Nieuwe commercieel directeur bij CED

Met ingang van 2 januari 2019 is Nico Dekker gestart als Commercieel Directeur bij verzekeraar CED Group. Dekker volgt Marcel van Dijk op die eerder besloot zijn carrière buiten CED voort te zetten. Dekker zal de commerciële zaken in Nederland en Europa behartigen.

nico dekker

Nico Dekker (53) is geen onbekende in de verzekeringssector. Na zijn studie rechten aan de Rotterdamse Erasmus Universiteit vervulde hij diverse salesfuncties bij Nationale Nederlanden en PGGM. Bij Zwitserleven en Aegon was Dekker Directeur Verkoop. De laatste 2 jaar was Dekker algemeen directeur van Meeùs.

 

CEO Hans Coffeng van CED is blij met de komst van Nico Dekker als commercieel directeur: “Onze dienstverlening – van noodhulpverlening, schademanagement tot hersteldiensten – draagt eraan bij om schades sneller, beter en goedkoper af te wikkelen. Nico zijn commerciële- en management achtergrond plus zijn ervaring met veranderprocessen sluiten goed aan bij de groeiambities van CED voor de komende jaren.”

Nieuwe commercieel directeur bij CED - Automobielmanagement.nl

Nieuwe commercieel directeur bij CED

Met ingang van 2 januari 2019 is Nico Dekker gestart als Commercieel Directeur bij verzekeraar CED Group. Dekker volgt Marcel van Dijk op die eerder besloot zijn carrière buiten CED voort te zetten. Dekker zal de commerciële zaken in Nederland en Europa behartigen.

nico dekker

Nico Dekker (53) is geen onbekende in de verzekeringssector. Na zijn studie rechten aan de Rotterdamse Erasmus Universiteit vervulde hij diverse salesfuncties bij Nationale Nederlanden en PGGM. Bij Zwitserleven en Aegon was Dekker Directeur Verkoop. De laatste 2 jaar was Dekker algemeen directeur van Meeùs.

 

CEO Hans Coffeng van CED is blij met de komst van Nico Dekker als commercieel directeur: “Onze dienstverlening – van noodhulpverlening, schademanagement tot hersteldiensten – draagt eraan bij om schades sneller, beter en goedkoper af te wikkelen. Nico zijn commerciële- en management achtergrond plus zijn ervaring met veranderprocessen sluiten goed aan bij de groeiambities van CED voor de komende jaren.”