John Engels is nieuwe sales manager bij AUTOproff Nederland

John Engels (42) is op 1 januari gestart als sales manager bij AUTOproff Nederland. In deze functie gaat hij zich bezighouden met het in de markt zetten van het volledig nieuwe concept AUTOproff dat in februari wordt geïntroduceerd op de Nederlandse markt.

John Engels is nieuwe sales manager bij AUTOproff Nederland

Dit concept is een online auto in- en verkoopsysteem dat al een aantal jaren succesvol is in Denemarken en inmiddels ook in Duitsland. Uniek is dat koper en verkoper rechtstreeks met elkaar communiceren. Op het platform is een groot aanbod met auto’s uit Denemarken en Duitsland voor de Nederlandse markt, hoofdzakelijk dealer-inruilauto’s die alleen op AUTOproff worden aangeboden.

Egge Selles van AUTOproff is blij met de komst van John Engels binnen het team, dit gezien zijn jarenlange ervaring en grote kennis van de Nederlandse markt. John Engels werkte eerder bij FleetSelect en Autodata Nederland.

John Engels is nieuwe sales manager bij AUTOproff Nederland - Automobielmanagement.nl

John Engels is nieuwe sales manager bij AUTOproff Nederland

John Engels (42) is op 1 januari gestart als sales manager bij AUTOproff Nederland. In deze functie gaat hij zich bezighouden met het in de markt zetten van het volledig nieuwe concept AUTOproff dat in februari wordt geïntroduceerd op de Nederlandse markt.

John Engels is nieuwe sales manager bij AUTOproff Nederland

Dit concept is een online auto in- en verkoopsysteem dat al een aantal jaren succesvol is in Denemarken en inmiddels ook in Duitsland. Uniek is dat koper en verkoper rechtstreeks met elkaar communiceren. Op het platform is een groot aanbod met auto’s uit Denemarken en Duitsland voor de Nederlandse markt, hoofdzakelijk dealer-inruilauto’s die alleen op AUTOproff worden aangeboden.

Egge Selles van AUTOproff is blij met de komst van John Engels binnen het team, dit gezien zijn jarenlange ervaring en grote kennis van de Nederlandse markt. John Engels werkte eerder bij FleetSelect en Autodata Nederland.