Nieuw directieteam voor PSA Finance

Per 1 april aanstaande vertrekt John Zwijgers, de huidige CEO van PSA Finance in Nederland, naar België om daar de rol van CEO voor de joint venture te gaan vervullen. Sergio Carretero, de huidige deputy CEO van PSA Finance in Nederland, zal in de voetsporen van Zwijgers treden.

Sophieke Verhoeven, nu nog werkzaam als marketing directeur van PSA Finance, zal aantreden als de nieuwe deputy CEO van het bedrijf.

Na de laatste 16 jaar in Nederland als CEO werkzaam te zijn geweest, vertrekt John Zwijgers naar België. Zwijgers: “Ik kijk ernaar uit om dit nieuwe avontuur in België te beginnen. Desondanks ga ik het team in Nederland erg missen. Wel heb ik er alle vertrouwen in dat Sergio en Sophieke dit uitstekend gaan overnemen samen, en ik vertrek dan ook met een gerust hart naar onze zuiderburen”.

Sergio Carretero staat sinds 2016 als deputy CEO aan het roer van PSA Finance, en heeft de organisatie een vlucht doen nemen in de verkoop van private lease. Daarvoor bekleedde hij gedurende 19 jaar verschillende posities binnen Bank Santander. Carretero: “Ik zie ernaar uit om de positie van CEO binnen PSA Finance over te nemen. Sophieke en ik kennen de organisatie tot in de puntjes en hebben een duidelijke visie hoe wij, in samenwerking met onze mooie automerken, onze dienstverlening verder kunnen innoveren voor onze klanten.”

Het merk PSA Finance

PSA Finance is een bedrijf in “joint-venture” tussen Banque PSA Finance en Santander Consumer Finance. Het is de financieringsmaatschappij achter Peugeot, Citroën en DS Automobiles. Met meer dan 45.000 contracten in portefeuille is het een sterke speler in de Private Lease markt en een belangrijke captive in Nederland.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Nieuw directieteam voor PSA Finance - Automobielmanagement.nl

Nieuw directieteam voor PSA Finance

Per 1 april aanstaande vertrekt John Zwijgers, de huidige CEO van PSA Finance in Nederland, naar België om daar de rol van CEO voor de joint venture te gaan vervullen. Sergio Carretero, de huidige deputy CEO van PSA Finance in Nederland, zal in de voetsporen van Zwijgers treden.

Sophieke Verhoeven, nu nog werkzaam als marketing directeur van PSA Finance, zal aantreden als de nieuwe deputy CEO van het bedrijf.

Na de laatste 16 jaar in Nederland als CEO werkzaam te zijn geweest, vertrekt John Zwijgers naar België. Zwijgers: “Ik kijk ernaar uit om dit nieuwe avontuur in België te beginnen. Desondanks ga ik het team in Nederland erg missen. Wel heb ik er alle vertrouwen in dat Sergio en Sophieke dit uitstekend gaan overnemen samen, en ik vertrek dan ook met een gerust hart naar onze zuiderburen”.

Sergio Carretero staat sinds 2016 als deputy CEO aan het roer van PSA Finance, en heeft de organisatie een vlucht doen nemen in de verkoop van private lease. Daarvoor bekleedde hij gedurende 19 jaar verschillende posities binnen Bank Santander. Carretero: “Ik zie ernaar uit om de positie van CEO binnen PSA Finance over te nemen. Sophieke en ik kennen de organisatie tot in de puntjes en hebben een duidelijke visie hoe wij, in samenwerking met onze mooie automerken, onze dienstverlening verder kunnen innoveren voor onze klanten.”

Het merk PSA Finance

PSA Finance is een bedrijf in “joint-venture” tussen Banque PSA Finance en Santander Consumer Finance. Het is de financieringsmaatschappij achter Peugeot, Citroën en DS Automobiles. Met meer dan 45.000 contracten in portefeuille is het een sterke speler in de Private Lease markt en een belangrijke captive in Nederland.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding