Dat laat verzekeringsmaatschappij Bovemij weten in een persbericht op haar website. Post heeft besloten om te vertrekken ‘wegens een verschil van inzicht over de nieuwe koers van Bovemij en het toekomstig beleid van de onderneming’, zo meldt het bedrijf uit Nijmegen. Het vertrek en de afronding van zijn werkzaamheden vinden in samenwerking met de raad van commissarissen plaats. Post was sinds mei 2014 lid van de Raad van Bestuur. Verder wensen Bovemij en de raad van commissarissen Coen Post ‘succes toe in zijn verdere carrière’. Men oriënteert zich momenteel ten aanzien van de ontstane vacature.

Extern onderzoek naar activiteiten Bovemij

Vier weken geleden bracht de verzekeraar naar buiten de complianceregels te hebben overtreden bij enkele activiteiten in het verzekeringsbedrijf. Een extern, onafhankelijk onderzoek is daarop ingesteld.