Van 1999 tot 2008 heeft Bogerd in verschillende sales functies gewerkt en vanaf 2008 tot 2019 bekleedde hij diverse functies bij Athlon Car Lease Nederland. In zijn laatste functie werkte hij als business consultant mobility voor Athlon International. In maart 2019 stapte Bas Bogerd als chief commercial officer over naar Sixt Mobility Consulting B.V. Zijn doel als CCO is om de bedrijfsactiviteiten in Nederland snel uit te breiden. Hiervoor zal hij niet alleen traditionele vloten en mobiliteitsbudgetten beheren, maar bedrijven tevens ondersteunen bij de overstap van bezit naar gebruik.

Bogerd: “Ik kijk ernaar uit om ons dienstenaanbod verder uit te breiden en onze vlootklanten en hun voertuiggebruikers met een sterk lokaal team bij te staan. Hierdoor zullen zij nog meer profiteren van de grote efficiëntie- en transparantievoordelen die wij dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van vlootbeheer kunnen bieden. Onze digitale beheeroplossingen en het servicenetwerk van SIXT bestaande uit ongeveer 2.000 geautoriseerde werkplaatsen in heel Europa is voor hen zeer interessant.”

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding