Daniëlle Dieben is nieuwe directeur Mini Nederland

Vanaf januari is zij de nieuwe ‘head of Mini Nederland’ en volgt daarmee Bart Verhoef op.

Ze treedt daarmee toe tot de directie van BMW Group Nederland. Dieben heeft al ruime ervaring met het merk, mede dankzij haar rol als brandmanager Mini waarmee in 2004 haar carrière bij BMW Group Nederland begon. In haar nieuwe functie kan ze ook leunen op alle kennis die ze opdeed in andere functies, onder andere als manager CRM en manager customer experience. Sinds 2017 werkt ze als manager marketing & sales services bij BMW Financial Services.

“Daniëlle heeft veel energie, creativiteit en enthousiasme”, licht algemeen directeur Stefanie Wurst toe. “Ze heeft daarnaast een holistische blik en kan heel goed situaties vanuit verschillende perspectieven benaderen. Ideale eigenschappen om de toekomst van Mini vorm te geven en het succes van haar voorganger voort te zetten.”

Bart Verhoef zal per januari 2020 zijn carrière bij BMW Group voortzetten als general manager Mini voor België en Luxemburg.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Daniëlle Dieben is nieuwe directeur Mini Nederland - Automobielmanagement.nl

Daniëlle Dieben is nieuwe directeur Mini Nederland

Vanaf januari is zij de nieuwe ‘head of Mini Nederland’ en volgt daarmee Bart Verhoef op.

Ze treedt daarmee toe tot de directie van BMW Group Nederland. Dieben heeft al ruime ervaring met het merk, mede dankzij haar rol als brandmanager Mini waarmee in 2004 haar carrière bij BMW Group Nederland begon. In haar nieuwe functie kan ze ook leunen op alle kennis die ze opdeed in andere functies, onder andere als manager CRM en manager customer experience. Sinds 2017 werkt ze als manager marketing & sales services bij BMW Financial Services.

“Daniëlle heeft veel energie, creativiteit en enthousiasme”, licht algemeen directeur Stefanie Wurst toe. “Ze heeft daarnaast een holistische blik en kan heel goed situaties vanuit verschillende perspectieven benaderen. Ideale eigenschappen om de toekomst van Mini vorm te geven en het succes van haar voorganger voort te zetten.”

Bart Verhoef zal per januari 2020 zijn carrière bij BMW Group voortzetten als general manager Mini voor België en Luxemburg.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding