Egge Selles kondigt vertrek aan bij AUTOproff

Egge Selles, country manager van AUTOproff, vertrekt eind deze maand bij het internationale handelsplatform. Selles begon twee jaar geleden met de uitbouw van AUTOproff in Nederland maar heeft nu in goed overleg besloten het bedrijf te verlaten.

“Ik ben blij wat we hebben bereikt en waar het bedrijf nu staat. We hebben een goed fundament neergezet en ik ben er zeker van dat AUTOproff grote kansen heeft in Nederland.” Selles laat desgevraagd aan Automobiel Management weten zijn toekomst te zien in nieuwe projecten en het opbouwen van organisaties. “Ik ben een verbinder, haal veel energie uit van niets iets maken. Dat is met AUTOproff gelukt en ik hoop dat talent nu elders in te kunnen zetten, ook op project- of interimbasis.”

Waardering

Algemeen directeur Per Temmesen: “Ik wil mijn waardering uitspreken voor alles wat Egge voor ons gedaan heeft. Hij heeft de Nederlandse activiteiten vanuit het niets opgebouwd tot een volledig operationeel bedrijf en met voldoende potentieel om door te groeien. Zonder zijn inspanningen en toewijding hadden we niet bereikt waar we nu zijn. We wensen hem allemaal veel succes voor de toekomst.”

Op de kaart

Egge Selles nam in 2018 de taak op zich om het Deense AUTOproff in Nederland op de kaart te zetten als internationaal handelsplatform. Het platform faciliteert de occasionhandel tussen onder meer leasemaatschappijen, fleetowners, dealerholdings en autobedrijven. Op het platform worden inmiddels honderden occasions per maand verhandeld via dagelijkse online veilingen.

Over opvolging is nog geen besluit genomen, de taken van Egge Selles worden tijdelijk overgenomen door sales manager John Engels en operationeel manager Stephan Tempert vanuit de huidige vestiging in Zwolle.

Nieuwstips voor de redactie? Mail naar redactie@automobielmanagement.nl
Egge Selles kondigt vertrek aan bij AUTOproff - Automobielmanagement.nl

Egge Selles kondigt vertrek aan bij AUTOproff

Egge Selles, country manager van AUTOproff, vertrekt eind deze maand bij het internationale handelsplatform. Selles begon twee jaar geleden met de uitbouw van AUTOproff in Nederland maar heeft nu in goed overleg besloten het bedrijf te verlaten.

“Ik ben blij wat we hebben bereikt en waar het bedrijf nu staat. We hebben een goed fundament neergezet en ik ben er zeker van dat AUTOproff grote kansen heeft in Nederland.” Selles laat desgevraagd aan Automobiel Management weten zijn toekomst te zien in nieuwe projecten en het opbouwen van organisaties. “Ik ben een verbinder, haal veel energie uit van niets iets maken. Dat is met AUTOproff gelukt en ik hoop dat talent nu elders in te kunnen zetten, ook op project- of interimbasis.”

Waardering

Algemeen directeur Per Temmesen: “Ik wil mijn waardering uitspreken voor alles wat Egge voor ons gedaan heeft. Hij heeft de Nederlandse activiteiten vanuit het niets opgebouwd tot een volledig operationeel bedrijf en met voldoende potentieel om door te groeien. Zonder zijn inspanningen en toewijding hadden we niet bereikt waar we nu zijn. We wensen hem allemaal veel succes voor de toekomst.”

Op de kaart

Egge Selles nam in 2018 de taak op zich om het Deense AUTOproff in Nederland op de kaart te zetten als internationaal handelsplatform. Het platform faciliteert de occasionhandel tussen onder meer leasemaatschappijen, fleetowners, dealerholdings en autobedrijven. Op het platform worden inmiddels honderden occasions per maand verhandeld via dagelijkse online veilingen.

Over opvolging is nog geen besluit genomen, de taken van Egge Selles worden tijdelijk overgenomen door sales manager John Engels en operationeel manager Stephan Tempert vanuit de huidige vestiging in Zwolle.

Nieuwstips voor de redactie? Mail naar redactie@automobielmanagement.nl