Marcel van de Lustgraaf is nieuwe chief digital operating officer Bovemij

Marcel van de Lustgraaf is per 1 april door de raad van commissarissen benoemd tot chief digital operating officer (CDOO). Hij zal zich vooral gaan bezig houden met de inrichting van de portalenstrategie van Bovemij. Het doel daarvan is om de mobiliteitsconsument digitaal te verbinden met het netwerk van Bovag.

Marcel van de Lustgraaf is nieuwe chief digital operating officer Bovemij

Het gaat om een nieuwe rol in de raad van bestuur van Bovemij. Van de Lustgraaf wordt eindverantwoordelijk voor het ICT-domein van de groep en in het bijzonder ook voor de doorontwikkeling en ontsluiting van de twee portalen: viaBOVAG.nl en mijnOndernemersportaal.nl.

Marcel van de Lustgraaf komt over van Vivat, waar hij 10 jaar werkte. In zijn laatste rol was hij als general manager DTC verantwoordelijk voor alle data, technologie & change-activiteiten binnen Vivat.

Van de Lustgraaf laat in een reactie weten ‘lang te hebben nagedacht over een volgende stap in zijn carrière’. Er waren binnen Vivat voldoende verander- en transformatie-activiteiten waarmee hij aan de gang had kunnen gaan. Toch heeft hij gekozen voor Bovemij waar hij een nieuwe uitdaging aan kan gaan en waar hij als lid van de raad van bestuur actief zal bijdragen aan de verdere ontwikkeling van het bedrijf.

Marcel van de Lustgraaf is nieuwe chief digital operating officer Bovemij - Automobielmanagement.nl

Marcel van de Lustgraaf is nieuwe chief digital operating officer Bovemij

Marcel van de Lustgraaf is per 1 april door de raad van commissarissen benoemd tot chief digital operating officer (CDOO). Hij zal zich vooral gaan bezig houden met de inrichting van de portalenstrategie van Bovemij. Het doel daarvan is om de mobiliteitsconsument digitaal te verbinden met het netwerk van Bovag.

Marcel van de Lustgraaf is nieuwe chief digital operating officer Bovemij

Het gaat om een nieuwe rol in de raad van bestuur van Bovemij. Van de Lustgraaf wordt eindverantwoordelijk voor het ICT-domein van de groep en in het bijzonder ook voor de doorontwikkeling en ontsluiting van de twee portalen: viaBOVAG.nl en mijnOndernemersportaal.nl.

Marcel van de Lustgraaf komt over van Vivat, waar hij 10 jaar werkte. In zijn laatste rol was hij als general manager DTC verantwoordelijk voor alle data, technologie & change-activiteiten binnen Vivat.

Van de Lustgraaf laat in een reactie weten ‘lang te hebben nagedacht over een volgende stap in zijn carrière’. Er waren binnen Vivat voldoende verander- en transformatie-activiteiten waarmee hij aan de gang had kunnen gaan. Toch heeft hij gekozen voor Bovemij waar hij een nieuwe uitdaging aan kan gaan en waar hij als lid van de raad van bestuur actief zal bijdragen aan de verdere ontwikkeling van het bedrijf.