Martijn Klinge nieuwe prijsexpert bij AUTOproff

Wie bij AUTOproff een Garantieprijs aanvraagt wordt nu ook geholpen door Martijn Klinge. Hij is deze maand begonnen als prijsexpert en gaat de Garantieprijs verder op de kaart te zetten.

Martijn Klinge (35) gaat collega Stephan Tempert helpen om het groeiende aantal aanvragen voor een Garantieprijs af te handelen. Hij maakt de overstap van het Hardenbergse remarketingbedrijf Bleeker & de Jong waar hij de afgelopen 10 jaar taxateur was.

“AUTOproff heeft in twee jaar een uitstekende reputatie opgebouwd als handelsplatform. Ik kijk ernaar uit om samen met het team alle aanvragen voor een Garantieprijs netjes af te handelen en iedereen binnen 15 minuten een antwoord te geven. Dat is onze belofte.”

Martijn Klinge nieuwe prijsexpert bij AUTOproff - Automobielmanagement.nl

Martijn Klinge nieuwe prijsexpert bij AUTOproff

Wie bij AUTOproff een Garantieprijs aanvraagt wordt nu ook geholpen door Martijn Klinge. Hij is deze maand begonnen als prijsexpert en gaat de Garantieprijs verder op de kaart te zetten.

Martijn Klinge (35) gaat collega Stephan Tempert helpen om het groeiende aantal aanvragen voor een Garantieprijs af te handelen. Hij maakt de overstap van het Hardenbergse remarketingbedrijf Bleeker & de Jong waar hij de afgelopen 10 jaar taxateur was.

“AUTOproff heeft in twee jaar een uitstekende reputatie opgebouwd als handelsplatform. Ik kijk ernaar uit om samen met het team alle aanvragen voor een Garantieprijs netjes af te handelen en iedereen binnen 15 minuten een antwoord te geven. Dat is onze belofte.”