Vincent Priem, directeur sinds februari 2018, zal zijn functie overdragen aan Evert de Vries. De Vries wordt daarmee verantwoordelijk voor de verkoopactiviteiten en aftersales van BMW Retail Nederland bv, een dochteronderneming van BMW Group Nederland bestaande uit BMW Amsterdam bv. die de merken BMW en MINI vertegenwoordigt.

Hij is ruim 27 jaar werkzaam bij BMW Group Nederland, waarvan 12 jaar binnen aftersales. Evert de Vries begon zijn carrière bij BMW Group Nederland als controller. Na de functies key account manager BMW Motorrad en manager IT bouwde hij bij aftersales voort op een stevig fundament en wist hij samen met zijn team aftersales verder te professionaliseren, zowel binnen BMW Group Nederland als binnen de dealerorganisatie.

“Aftersales is vitaal voor het rendement van een dealerbedrijf en de ervaring en prestaties van Evert op dit gebied wogen zwaar in zijn benoeming. We hebben het volste vertrouwen dat Evert het succes van Vincent continueert”, aldus Stefanie Wurst, algemeen directeur BMW Group Nederland.