Peter Spelt heeft veel ervaring opgedaan binnen Groupe PSA. De afgelopen jaren heeft hij diverse functies in zowel binnen- als buitenland vervuld, onder meer als PSA retail director Citroën en DS in Duitsland en als director sales Citroën Nederland.

“Ik ben zeer verheugd om samen met het team van Free2Move een volgende stap te maken in de ontwikkeling van dit PSA-brede merk. Mobiliteit in al haar vormen, zeker met de ontwikkelingen nu in deze crisistijd, biedt ons een unieke mogelijkheid om met elkaar het merk verder te verbreden en in te zetten.”

Spelt neemt hiermee de positie over van Lloyd de Meza, die het nieuwe merklabel in Nederland heeft geïntroduceerd. Hij zal zijn carrière buiten Groupe PSA verder vervolgen. Binnenkort zal de nieuwe director sales Citroën Nederland en daarmee de opvolger van Peter Spelt benoemd worden.