Anna Biesenthal in bestuur CarGarantie

Anna Biesenthal treedt op 1 juni 2020 toe tot het bestuur van CarGarantie. Als chief operations & IT officer vormt zij samen met bestuursvoorzitter Dr. Marcus Söldner en Wolfgang Bach, directeur Financiën en Algemeen Beheer, het directieteam van CarGarantie.

In de zomer van 2019 trad Anna Biesenthal vanuit het moederbedrijf Gothaer al toe tot het management van CarGarantie. In het directiecomité van CarGarantie zal zij zich in het bijzonder toespitsen op de gebieden rond IT-transformatie en -operaties, waar zij haar aanzienlijke expertise te gelde zal maken.

Bij CarGarantie ligt de focus van Anna Biesenthal op de voortschrijdende digitalisering van zowel interne als klantgerichte processen, met als doel de kwaliteit van de dienstverlening naar een nog hoger niveau te tillen.

Anna Biesenthal in bestuur CarGarantie - Automobielmanagement.nl

Anna Biesenthal in bestuur CarGarantie

Anna Biesenthal treedt op 1 juni 2020 toe tot het bestuur van CarGarantie. Als chief operations & IT officer vormt zij samen met bestuursvoorzitter Dr. Marcus Söldner en Wolfgang Bach, directeur Financiën en Algemeen Beheer, het directieteam van CarGarantie.

In de zomer van 2019 trad Anna Biesenthal vanuit het moederbedrijf Gothaer al toe tot het management van CarGarantie. In het directiecomité van CarGarantie zal zij zich in het bijzonder toespitsen op de gebieden rond IT-transformatie en -operaties, waar zij haar aanzienlijke expertise te gelde zal maken.

Bij CarGarantie ligt de focus van Anna Biesenthal op de voortschrijdende digitalisering van zowel interne als klantgerichte processen, met als doel de kwaliteit van de dienstverlening naar een nog hoger niveau te tillen.