Hoofdredacteur Peter Brouwer neemt afscheid van AM

Peter Brouwer neemt na 25 jaar afscheid van Automobiel Management. De hoofdredacteur blijft komende tijd nog wel actief als juryvoorzitter voor de verkiezing van Zakenauto van het Jaar, Bestelauto van het Jaar en de Beste Nieuwkomer.

Peter is voor velen jarenlang het gezicht geweest van Automobiel Management, onder meer als juryvoorzitter voor de verkiezing van Zakenauto van het Jaar. Na 25 jaar werkzaam geweest te zijn in verschillende rollen bij opeenvolgend uitgeverij Kluwer, Mybusinessmedia en ProMedia maakt hij gebruik van de mogelijkheid om, met het oog op zijn naderende pensioen, eerder te stoppen. “Als je zo lang bij een titel als AM betrokken bent geweest, en ik denk terug aan al die geweldige mensen die ik heb mogen ontmoeten, de duizenden verhalen die we hebben geschreven en het automotive nieuws dat we hebben gebracht, voelt het vreemd om nu afscheid te nemen.”

Brouwer treedt weliswaar terug als hoofdredacteur van AM, hij blijft dit jaar nog wel actief als juryvoorzitter voor de verkiezing van Zakenauto van het Jaar, Bestelauto van het Jaar en de beste Nieuwkomer. “Het Driving Business Event, waar de verkiezing altijd plaatsvindt, ziet er dit jaar anders uit. We gaan online en ik kijk ernaar uit om ondanks de corona-perikelen toch een mooi event neer te zetten. Bovendien kan ik zo afscheid nemen van veel mensen die ik vaak zeer persoonlijk heb leren kennen.”

De coördinatie van het vakblad en AM.nl zijn voorlopig in handen van vaste redacteur Michael van Wijngaarden, Sandra Broman blijft verantwoordelijk voor de events van Automobiel Management. Remco Nieuwenbroek, Hoofdredacteur Business Unit Automotive bij ProMedia Group, neemt de overige taken in komende periode over.

In de juni-uitgave van AM volgt een uitgebreid afscheidsinterview met Peter Brouwer.

Hoofdredacteur Peter Brouwer neemt afscheid van AM - Automobielmanagement.nl

Hoofdredacteur Peter Brouwer neemt afscheid van AM

Peter Brouwer neemt na 25 jaar afscheid van Automobiel Management. De hoofdredacteur blijft komende tijd nog wel actief als juryvoorzitter voor de verkiezing van Zakenauto van het Jaar, Bestelauto van het Jaar en de Beste Nieuwkomer.

Peter is voor velen jarenlang het gezicht geweest van Automobiel Management, onder meer als juryvoorzitter voor de verkiezing van Zakenauto van het Jaar. Na 25 jaar werkzaam geweest te zijn in verschillende rollen bij opeenvolgend uitgeverij Kluwer, Mybusinessmedia en ProMedia maakt hij gebruik van de mogelijkheid om, met het oog op zijn naderende pensioen, eerder te stoppen. “Als je zo lang bij een titel als AM betrokken bent geweest, en ik denk terug aan al die geweldige mensen die ik heb mogen ontmoeten, de duizenden verhalen die we hebben geschreven en het automotive nieuws dat we hebben gebracht, voelt het vreemd om nu afscheid te nemen.”

Brouwer treedt weliswaar terug als hoofdredacteur van AM, hij blijft dit jaar nog wel actief als juryvoorzitter voor de verkiezing van Zakenauto van het Jaar, Bestelauto van het Jaar en de beste Nieuwkomer. “Het Driving Business Event, waar de verkiezing altijd plaatsvindt, ziet er dit jaar anders uit. We gaan online en ik kijk ernaar uit om ondanks de corona-perikelen toch een mooi event neer te zetten. Bovendien kan ik zo afscheid nemen van veel mensen die ik vaak zeer persoonlijk heb leren kennen.”

De coördinatie van het vakblad en AM.nl zijn voorlopig in handen van vaste redacteur Michael van Wijngaarden, Sandra Broman blijft verantwoordelijk voor de events van Automobiel Management. Remco Nieuwenbroek, Hoofdredacteur Business Unit Automotive bij ProMedia Group, neemt de overige taken in komende periode over.

In de juni-uitgave van AM volgt een uitgebreid afscheidsinterview met Peter Brouwer.