Stephan Tempert nieuwe Country Manager AUTOproff Nederland

Stephan Tempert (34) is met ingang van 1 februari de nieuwe Country Manager voor AUTOproff Nederland. De afgelopen twee jaar, sinds de start van AUTOproff in Nederland, heeft hij zich vooral gericht op groei van het handelsplatform door het optimaliseren van de processen en het ontwikkelen en verbeteren van de dienstverlening. De nieuwe uitdaging van Country Manager pakt hij graag met beide handen aan laat hij weten.

“Nu onze processen goed zijn uitgerijpt zien we dat klanten steeds meer hun eigen weg vinden op het online handelsplatform van AUTOproff. Nu is het tijd om echt te gaan werken aan onze ambitie: het laten groeien van AUTOproff in Nederland tot het online veilingplatform voor gebruikte auto’s. Daar wil ik mij 100 procent voor inzetten.”

Vruchten plukken

Tempert is geen onbekende in de autobranche. Voor zijn komst naar AUTOproff werkte hij bij FleetSelect Online Autoveilingen en bij internationale autogroothandel Axero. Ook was hij betrokken bij automotive techbedrijf Biddo. Hij heeft een duidelijk doel voor ogen. “Toen mij werd gevraagd of ik dit wilde doen als Country Manager voor Nederland heb ik meteen ja gezegd. Een supermooie klus waar onze gebruikers de vruchten van gaan plukken. Het is onze missie om de autohandel eerlijker, transparanter en beter te maken.”

Vertrouwen

Per Temmesen, vice president AUTOproff Group, heeft sinds het vertrek van Egge Selles als Country Manager de eindverantwoording voor Nederland gehad. Hij draagt met vertrouwen dat stokje weer over. “Stephan is een ervaren professional en we hebben er alle vertrouwen in dat hij samen met zijn team sterk gaat bijdragen aan de internationale groei van AUTOproff.”

Stephan Tempert nieuwe Country Manager AUTOproff Nederland - Automobielmanagement.nl

Stephan Tempert nieuwe Country Manager AUTOproff Nederland

Stephan Tempert (34) is met ingang van 1 februari de nieuwe Country Manager voor AUTOproff Nederland. De afgelopen twee jaar, sinds de start van AUTOproff in Nederland, heeft hij zich vooral gericht op groei van het handelsplatform door het optimaliseren van de processen en het ontwikkelen en verbeteren van de dienstverlening. De nieuwe uitdaging van Country Manager pakt hij graag met beide handen aan laat hij weten.

“Nu onze processen goed zijn uitgerijpt zien we dat klanten steeds meer hun eigen weg vinden op het online handelsplatform van AUTOproff. Nu is het tijd om echt te gaan werken aan onze ambitie: het laten groeien van AUTOproff in Nederland tot het online veilingplatform voor gebruikte auto’s. Daar wil ik mij 100 procent voor inzetten.”

Vruchten plukken

Tempert is geen onbekende in de autobranche. Voor zijn komst naar AUTOproff werkte hij bij FleetSelect Online Autoveilingen en bij internationale autogroothandel Axero. Ook was hij betrokken bij automotive techbedrijf Biddo. Hij heeft een duidelijk doel voor ogen. “Toen mij werd gevraagd of ik dit wilde doen als Country Manager voor Nederland heb ik meteen ja gezegd. Een supermooie klus waar onze gebruikers de vruchten van gaan plukken. Het is onze missie om de autohandel eerlijker, transparanter en beter te maken.”

Vertrouwen

Per Temmesen, vice president AUTOproff Group, heeft sinds het vertrek van Egge Selles als Country Manager de eindverantwoording voor Nederland gehad. Hij draagt met vertrouwen dat stokje weer over. “Stephan is een ervaren professional en we hebben er alle vertrouwen in dat hij samen met zijn team sterk gaat bijdragen aan de internationale groei van AUTOproff.”