“Nu onze processen goed zijn uitgerijpt zien we dat klanten steeds meer hun eigen weg vinden op het online handelsplatform van AUTOproff. Nu is het tijd om echt te gaan werken aan onze ambitie: het laten groeien van AUTOproff in Nederland tot het online veilingplatform voor gebruikte auto’s. Daar wil ik mij 100 procent voor inzetten.”

Vruchten plukken

Tempert is geen onbekende in de autobranche. Voor zijn komst naar AUTOproff werkte hij bij FleetSelect Online Autoveilingen en bij internationale autogroothandel Axero. Ook was hij betrokken bij automotive techbedrijf Biddo. Hij heeft een duidelijk doel voor ogen. “Toen mij werd gevraagd of ik dit wilde doen als Country Manager voor Nederland heb ik meteen ja gezegd. Een supermooie klus waar onze gebruikers de vruchten van gaan plukken. Het is onze missie om de autohandel eerlijker, transparanter en beter te maken.”

Vertrouwen

Per Temmesen, vice president AUTOproff Group, heeft sinds het vertrek van Egge Selles als Country Manager de eindverantwoording voor Nederland gehad. Hij draagt met vertrouwen dat stokje weer over. “Stephan is een ervaren professional en we hebben er alle vertrouwen in dat hij samen met zijn team sterk gaat bijdragen aan de internationale groei van AUTOproff.”