Algemeen directeur RDW stopt in voorjaar 2022

Ab van Ravestein stopt per 1 april 2022 als algemeen directeur van de RDW. Hij blijft zich de komende maanden nog wel inzetten en zal na de afronding van het jaarverslag over 2021 afscheid nemen, zo meldt de RDW.

Ab van Ravestein is sinds 1 oktober 2014 algemeen directeur bij de RDW. De Raad van Toezicht van de RDW heeft in afstemming met het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat inmiddels de voorbereidingen in gang gezet voor het aantrekken van een opvolger. De directeur bedrijfsvoering RDW, Zeger Baelde, is onlangs herbenoemd.

Algemeen directeur RDW stopt in voorjaar 2022 - Automobielmanagement.nl

Algemeen directeur RDW stopt in voorjaar 2022

Ab van Ravestein stopt per 1 april 2022 als algemeen directeur van de RDW. Hij blijft zich de komende maanden nog wel inzetten en zal na de afronding van het jaarverslag over 2021 afscheid nemen, zo meldt de RDW.

Ab van Ravestein is sinds 1 oktober 2014 algemeen directeur bij de RDW. De Raad van Toezicht van de RDW heeft in afstemming met het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat inmiddels de voorbereidingen in gang gezet voor het aantrekken van een opvolger. De directeur bedrijfsvoering RDW, Zeger Baelde, is onlangs herbenoemd.