Petra Vijverberg nieuwe algemeen directeur CarNext Nederland

Petra Vijverberg is per direct aangesteld als algemeen directeur van occasionportal CarNext. Vijverberg is een bekend gezicht in autoland. Ze werkte onder meer 15 jaar bij Pon Automotive. Vijverberg rapporteert aan COO Grainne van Berkum.

Bij Pon was Vijverberg verantwoordelijk voor verschillende strategische assessments en internationale new business projecten. Zo heeft ze het Volkswagen-merk met succes geleid, grote B2B- en B2C-proposities gemanaged en de digitale klantervaring geoptimaliseerd.

Vijverberg: “CarNext stelt alles in het werk om de best-in-class klantervaring te bieden. Met een leidende positie in deze dynamische en groeiende markt voor gebruikte auto’s, zijn er aanzienlijke kansen in Nederland om het dienstenaanbod verder te laten groeien en digitale transformatie te stimuleren. Het is een uitgelezen moment om bij CarNext aan de slag te gaan en ik kijk ernaar uit om nauw samen te werken met Sophie, Grainne en het team.”

Sophie Krishnan, Chief Executive Officer bij CarNext: “Petra zal een uitstekende aanvulling zijn op het team nu we blijven groeien bij CarNext Nederland. Haar brede ervaring in de branche en expertise in digitale transformatie bij automotive dienstverleners zullen een belangrijke rol spelen bij het realiseren van onze bedrijfsstrategie. We zijn dan ook erg blij om Petra aan boord te hebben en we kijken ernaar uit om verder te bouwen aan ons momentum voor de volgende groeifase.”

Petra Vijverberg nieuwe algemeen directeur CarNext Nederland - Automobielmanagement.nl

Petra Vijverberg nieuwe algemeen directeur CarNext Nederland

Petra Vijverberg is per direct aangesteld als algemeen directeur van occasionportal CarNext. Vijverberg is een bekend gezicht in autoland. Ze werkte onder meer 15 jaar bij Pon Automotive. Vijverberg rapporteert aan COO Grainne van Berkum.

Bij Pon was Vijverberg verantwoordelijk voor verschillende strategische assessments en internationale new business projecten. Zo heeft ze het Volkswagen-merk met succes geleid, grote B2B- en B2C-proposities gemanaged en de digitale klantervaring geoptimaliseerd.

Vijverberg: “CarNext stelt alles in het werk om de best-in-class klantervaring te bieden. Met een leidende positie in deze dynamische en groeiende markt voor gebruikte auto’s, zijn er aanzienlijke kansen in Nederland om het dienstenaanbod verder te laten groeien en digitale transformatie te stimuleren. Het is een uitgelezen moment om bij CarNext aan de slag te gaan en ik kijk ernaar uit om nauw samen te werken met Sophie, Grainne en het team.”

Sophie Krishnan, Chief Executive Officer bij CarNext: “Petra zal een uitstekende aanvulling zijn op het team nu we blijven groeien bij CarNext Nederland. Haar brede ervaring in de branche en expertise in digitale transformatie bij automotive dienstverleners zullen een belangrijke rol spelen bij het realiseren van onze bedrijfsstrategie. We zijn dan ook erg blij om Petra aan boord te hebben en we kijken ernaar uit om verder te bouwen aan ons momentum voor de volgende groeifase.”