Het tijdig aangekondigde vertrek geeft ARN voldoende tijd om naar een opvolger te zoeken, laat het bedrijf weten. De Raad van Commissarissen van ARN heeft de voorbereidingen voor het aantrekken van een opvolger inmiddels in gang gezet, zodat de opvolg(st)er naar verwachting in april 2022 kan aantreden.

Waardering

Niessing begon in september 2011 als financieel directeur bij Auto Recycling Nederland. In december 2017 werd zij benoemd tot algemeen directeur. De Raad van Commissarissen heeft waardering voor de resultaten die ARN onder leiding van Ingrid Niessing heeft bereikt. ‘Een recyclingprestatie van 98,3 procent in 2020, een groot netwerk en de toekomstgerichte visie maken het een passend moment om de leiding van ARN over te dragen’, aldus ARN.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding