Ingrid Niessing stopt als directeur ARN

Ingrid Niessing heeft aangekondigd om in april 2022 terug te treden als algemeen directeur van Auto Recycling Nederland. “Na bijna 12 jaar samen met ketenpartners aan duurzame autorecycling in Nederland te hebben gewerkt, is het een goed moment om mijn energie op andere zaken te gaan richten.” Niessing blijft zich de komende maanden inzetten voor ARN.

Het tijdig aangekondigde vertrek geeft ARN voldoende tijd om naar een opvolger te zoeken, laat het bedrijf weten. De Raad van Commissarissen van ARN heeft de voorbereidingen voor het aantrekken van een opvolger inmiddels in gang gezet, zodat de opvolg(st)er naar verwachting in april 2022 kan aantreden.

Waardering

Niessing begon in september 2011 als financieel directeur bij Auto Recycling Nederland. In december 2017 werd zij benoemd tot algemeen directeur. De Raad van Commissarissen heeft waardering voor de resultaten die ARN onder leiding van Ingrid Niessing heeft bereikt. ‘Een recyclingprestatie van 98,3 procent in 2020, een groot netwerk en de toekomstgerichte visie maken het een passend moment om de leiding van ARN over te dragen’, aldus ARN.

Ingrid Niessing stopt als directeur ARN - Automobielmanagement.nl

Ingrid Niessing stopt als directeur ARN

Ingrid Niessing heeft aangekondigd om in april 2022 terug te treden als algemeen directeur van Auto Recycling Nederland. “Na bijna 12 jaar samen met ketenpartners aan duurzame autorecycling in Nederland te hebben gewerkt, is het een goed moment om mijn energie op andere zaken te gaan richten.” Niessing blijft zich de komende maanden inzetten voor ARN.

Het tijdig aangekondigde vertrek geeft ARN voldoende tijd om naar een opvolger te zoeken, laat het bedrijf weten. De Raad van Commissarissen van ARN heeft de voorbereidingen voor het aantrekken van een opvolger inmiddels in gang gezet, zodat de opvolg(st)er naar verwachting in april 2022 kan aantreden.

Waardering

Niessing begon in september 2011 als financieel directeur bij Auto Recycling Nederland. In december 2017 werd zij benoemd tot algemeen directeur. De Raad van Commissarissen heeft waardering voor de resultaten die ARN onder leiding van Ingrid Niessing heeft bereikt. ‘Een recyclingprestatie van 98,3 procent in 2020, een groot netwerk en de toekomstgerichte visie maken het een passend moment om de leiding van ARN over te dragen’, aldus ARN.