BOVAG benoemt twee nieuwe leden Verenigingsbestuur

Jack Derks en Jan Paul Kerkhof treden per 1 januari aan als lid van het Verenigingsbestuur van BOVAG. De twee volgen Derk de Haas en Peter de Rooij op, die eind dit jaar aan het eind van hun benoemingsperiode zijn en daarom statutair aftreden.

Jack Derks (54, links op de foto)) is DGA van Derks Autogroep BV, een familiebedrijf waaronder een bedrijfswagenbedrijf, uitvaartmobiliteit, financial services en logistiek vallen. Het bedrijf is gevestigd in Uden en tevens internationaal actief. Jack is het bedrijf 30 jaar geleden begonnen en sinds 29 juni 1994 lid van de brancheorganisatie. Momenteel is hij lid van het afdelingsbestuur BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven en in het verleden was hij namens deze afdeling vertegenwoordiger in de Ledenraad en lid van het vakbestuur commerciële zaken van de afdeling. Daarnaast had hij zitting in de raad van advies van Bovemij.

Jan-Paul Kerkhof (55) is DGA van B. Kerkhof & Zn, waaronder tankstations in Den Haag en Utrecht vallen en autowasbedrijven in Den Haag, Rijswijk en Utrecht. Jan Paul is sinds 1991 werkzaam in het bedrijf en heeft het bedrijf in 1999 overgenomen van zijn vader. Het bedrijf is sinds 1 januari 1971 lid van BOVAG en beschikt momenteel over een oplaadpark voor elektrische auto’s en over een waterstoftankinstallatie. Jan Paul is sinds 2009 lid van het afdelingsbestuur van BOVAG Tankstations en sinds 2014 afdelingsvoorzitter. Daarnaast heeft hij zitting gehad in de Ledenraad en sinds juli 2021 zit hij in de bestuursraad van BOVAG.

BOVAG benoemt twee nieuwe leden Verenigingsbestuur - Automobielmanagement.nl

BOVAG benoemt twee nieuwe leden Verenigingsbestuur

Jack Derks en Jan Paul Kerkhof treden per 1 januari aan als lid van het Verenigingsbestuur van BOVAG. De twee volgen Derk de Haas en Peter de Rooij op, die eind dit jaar aan het eind van hun benoemingsperiode zijn en daarom statutair aftreden.

Jack Derks (54, links op de foto)) is DGA van Derks Autogroep BV, een familiebedrijf waaronder een bedrijfswagenbedrijf, uitvaartmobiliteit, financial services en logistiek vallen. Het bedrijf is gevestigd in Uden en tevens internationaal actief. Jack is het bedrijf 30 jaar geleden begonnen en sinds 29 juni 1994 lid van de brancheorganisatie. Momenteel is hij lid van het afdelingsbestuur BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven en in het verleden was hij namens deze afdeling vertegenwoordiger in de Ledenraad en lid van het vakbestuur commerciële zaken van de afdeling. Daarnaast had hij zitting in de raad van advies van Bovemij.

Jan-Paul Kerkhof (55) is DGA van B. Kerkhof & Zn, waaronder tankstations in Den Haag en Utrecht vallen en autowasbedrijven in Den Haag, Rijswijk en Utrecht. Jan Paul is sinds 1991 werkzaam in het bedrijf en heeft het bedrijf in 1999 overgenomen van zijn vader. Het bedrijf is sinds 1 januari 1971 lid van BOVAG en beschikt momenteel over een oplaadpark voor elektrische auto’s en over een waterstoftankinstallatie. Jan Paul is sinds 2009 lid van het afdelingsbestuur van BOVAG Tankstations en sinds 2014 afdelingsvoorzitter. Daarnaast heeft hij zitting gehad in de Ledenraad en sinds juli 2021 zit hij in de bestuursraad van BOVAG.