Jeàn-Pierre Joubert nieuwe manager occasions bij Renault

Bij Renault Group Nederland is Jeàn-Pierre Joubert aangesteld als Business Manager Occasions voor de merken Renault, Dacia, Alpine en Mobilize. Bij zijn nieuwe werkgever wordt hij verantwoordelijk voor de coördinatie van alle afdelingen met betrekking tot gebruikte auto’s.

Joubert (47) is al zijn hele carrière werkzaam in de automotive branche. Vanaf 2001 bekleedde hij onder meer diverse sales- en marketingfuncties in Zuid-Afrika, voordat hij in 2020 naar Nederland verhuisde. Bij Jaguar Land Rover was hij verantwoordelijk voor remarketing en vanaf 2017 bekleedde hij de functie van Used Cars Manager bij FCA (Stellantis).

Onontdekte mogelijkheden

Joubert: “Ik ben ontzettend trots om voor Renault Group in Nederland aan de slag te mogen gaan. De markt voor gebruikte auto’s kent nog vele onontdekte mogelijkheden in onze snel veranderende wereld. Het is mijn passie om klantervaring nog beter te maken en ik kijk ernaar uit om samen te werken met het zeer professionele team en toegewijde dealernetwerk”.

Reageren
500 tekens over
Jeàn-Pierre Joubert nieuwe manager occasions bij Renault - Automobielmanagement.nl

Jeàn-Pierre Joubert nieuwe manager occasions bij Renault

Bij Renault Group Nederland is Jeàn-Pierre Joubert aangesteld als Business Manager Occasions voor de merken Renault, Dacia, Alpine en Mobilize. Bij zijn nieuwe werkgever wordt hij verantwoordelijk voor de coördinatie van alle afdelingen met betrekking tot gebruikte auto’s.

Joubert (47) is al zijn hele carrière werkzaam in de automotive branche. Vanaf 2001 bekleedde hij onder meer diverse sales- en marketingfuncties in Zuid-Afrika, voordat hij in 2020 naar Nederland verhuisde. Bij Jaguar Land Rover was hij verantwoordelijk voor remarketing en vanaf 2017 bekleedde hij de functie van Used Cars Manager bij FCA (Stellantis).

Onontdekte mogelijkheden

Joubert: “Ik ben ontzettend trots om voor Renault Group in Nederland aan de slag te mogen gaan. De markt voor gebruikte auto’s kent nog vele onontdekte mogelijkheden in onze snel veranderende wereld. Het is mijn passie om klantervaring nog beter te maken en ik kijk ernaar uit om samen te werken met het zeer professionele team en toegewijde dealernetwerk”.