Pierre Léautier benoemd tot directeur aftersales bij Renault Group Nederland

Pierre Léautier is per direct aangesteld als directeur aftersales, kwaliteit & netwerkstrategie bij Renault Group Nederland. In deze functie wordt Léautier verantwoordelijk voor zowel alle aftersales-activiteiten van de Renault Group merken als de ontwikkeling van het dealernetwerk.

De Fransman Léautier trad in 1999 in dienst bij Renault Group Nederland en heeft diverse marketing, fleetsales en business development functies bekleed. Hij begon zijn carrière in 1992 bij Rothmans International Europe als marketeer. Hij behaalde een Master in Bedrijfseconomie in Grenoble (Frankrijk) en voltooide opleidingen aan de universiteit van Tilburg, Nijrenrode en University of Limerick (Ierland). Pierre Léautier rapporteert rechtstreeks aan Anouk Poelmann, algemeen directeur van Renault Group Nederland.

Als gevolg van de aanstelling van Pierre Léautier wordt per 1 juli Michiel Karthaus aangesteld als sales manager aftersales, wordt Dennis Geerling als manager verantwoordelijk voor dealernetwerk & strategie en is Alex de Wijs national service center manager. De positie van marketing manager aftersales zal binnenkort ingevuld worden.

Reageren
500 tekens over
Pierre Léautier benoemd tot directeur aftersales bij Renault Group Nederland - Automobielmanagement.nl

Pierre Léautier benoemd tot directeur aftersales bij Renault Group Nederland

Pierre Léautier is per direct aangesteld als directeur aftersales, kwaliteit & netwerkstrategie bij Renault Group Nederland. In deze functie wordt Léautier verantwoordelijk voor zowel alle aftersales-activiteiten van de Renault Group merken als de ontwikkeling van het dealernetwerk.

De Fransman Léautier trad in 1999 in dienst bij Renault Group Nederland en heeft diverse marketing, fleetsales en business development functies bekleed. Hij begon zijn carrière in 1992 bij Rothmans International Europe als marketeer. Hij behaalde een Master in Bedrijfseconomie in Grenoble (Frankrijk) en voltooide opleidingen aan de universiteit van Tilburg, Nijrenrode en University of Limerick (Ierland). Pierre Léautier rapporteert rechtstreeks aan Anouk Poelmann, algemeen directeur van Renault Group Nederland.

Als gevolg van de aanstelling van Pierre Léautier wordt per 1 juli Michiel Karthaus aangesteld als sales manager aftersales, wordt Dennis Geerling als manager verantwoordelijk voor dealernetwerk & strategie en is Alex de Wijs national service center manager. De positie van marketing manager aftersales zal binnenkort ingevuld worden.