Genesis benoemt directeur voor Europa

Genesis heeft Lawrence Hamilton benoemd tot Managing Director van Genesis Motor Europe. Hij volgt per 1 september Dominique Boesch op die heeft besloten op te stappen om een nieuwe businesskans op te pakken, laat Genesis weten.

Lawrence Hamilton benoemd tot Managing Director van Genesis Motor EuropeGenesis (2022)

Hamilton is bijna drie decennia actief in de autosector en heeft 16 jaar gewerkt bij Hyundai Motor Group waarvan Genesis het luxe merk is. “Hij brengt een weelde aan internationale ervaring op terreinen als regionaal management, business operaties en marketing,” aldus Genesis. Wat de Hyundai Group betreft, begon Hamilton in 2004 bij Kia Motors UK in verschillende functies in marketing communicatie. Na een periode bij Toyota in Saoedi-Arabië keerde hij in 2015 terug bij Hyundai Motor Group als directeur marketing bij de Canadese divisie. Vorig jaar werd hij tot directeur van Genesis Motors Canada benoemd.

“Dit is een buitengewone kans en een fantastische tijd om aan Genesis’ Europese reis mee te doen. Ik ben hoogst gepassioneerd over het merk en de mogelijkheden die het heeft in Europa. We hebben hier een sterk platform en we blijven de business verder ontwikkelen nu we de volgende groeifase ingaan,” zegt Hamilton zelf over zijn benoeming. Genesis is momenteel aanwezig in Duitsland, Zwitserland en Groot-Brittannië. Eind dit jaar hoopt het merk een aantal nieuwe studio’s te openen in Europese steden.

Lees ook: 

Maron Busnel start bij Hyundai Motor Netherlands 

Reageren
500 tekens over
Genesis benoemt directeur voor Europa - Automobielmanagement.nl

Genesis benoemt directeur voor Europa

Genesis heeft Lawrence Hamilton benoemd tot Managing Director van Genesis Motor Europe. Hij volgt per 1 september Dominique Boesch op die heeft besloten op te stappen om een nieuwe businesskans op te pakken, laat Genesis weten.

Lawrence Hamilton benoemd tot Managing Director van Genesis Motor EuropeGenesis (2022)

Hamilton is bijna drie decennia actief in de autosector en heeft 16 jaar gewerkt bij Hyundai Motor Group waarvan Genesis het luxe merk is. “Hij brengt een weelde aan internationale ervaring op terreinen als regionaal management, business operaties en marketing,” aldus Genesis. Wat de Hyundai Group betreft, begon Hamilton in 2004 bij Kia Motors UK in verschillende functies in marketing communicatie. Na een periode bij Toyota in Saoedi-Arabië keerde hij in 2015 terug bij Hyundai Motor Group als directeur marketing bij de Canadese divisie. Vorig jaar werd hij tot directeur van Genesis Motors Canada benoemd.

“Dit is een buitengewone kans en een fantastische tijd om aan Genesis’ Europese reis mee te doen. Ik ben hoogst gepassioneerd over het merk en de mogelijkheden die het heeft in Europa. We hebben hier een sterk platform en we blijven de business verder ontwikkelen nu we de volgende groeifase ingaan,” zegt Hamilton zelf over zijn benoeming. Genesis is momenteel aanwezig in Duitsland, Zwitserland en Groot-Brittannië. Eind dit jaar hoopt het merk een aantal nieuwe studio’s te openen in Europese steden.

Lees ook: 

Maron Busnel start bij Hyundai Motor Netherlands