Fastned verhoogt laadtarieven

Fastned heeft de laadtarieven vanaf deze week in alle landen verhoogd wegens de nog altijd stijgende energieprijzen. In Nederland gaat het standaardtarief naar 68 cent per kWh.

Fastned verwacht dat de energiemarkten voorlopig volatiel blijven en zal daarom vanaf nu de laadprijzen maandelijks herzien en zonodig aanpassen, aldus een mededeling van het bedrijf. “Zodoende zorgen we ervoor dat de tarieven redelijk blijven voor onze klanten, maar er tegelijk een duurzame marge overblijft.” Eventuele toekomstige tariefswijzigingen zullen ingaan op de eerste dag van de maand. Goldmembers van Fastned zullen een maand van te voren op de hoogte gebracht worden van tariefswijzigingen. “Als u een laadpas gebruikt kunnen de tarieven anders zijn, en zijn er mogelijk bijkomende kosten. Ga naar de website van de laadpasaanbieder voor details,” waarschuwt het snellaadbedrijf nog.

Lees ook:

Fastned haalt bijna 23 miljoen euro op 

Fastned verhoogt laadtarieven - Automobielmanagement.nl

Fastned verhoogt laadtarieven

Fastned heeft de laadtarieven vanaf deze week in alle landen verhoogd wegens de nog altijd stijgende energieprijzen. In Nederland gaat het standaardtarief naar 68 cent per kWh.

Fastned verwacht dat de energiemarkten voorlopig volatiel blijven en zal daarom vanaf nu de laadprijzen maandelijks herzien en zonodig aanpassen, aldus een mededeling van het bedrijf. “Zodoende zorgen we ervoor dat de tarieven redelijk blijven voor onze klanten, maar er tegelijk een duurzame marge overblijft.” Eventuele toekomstige tariefswijzigingen zullen ingaan op de eerste dag van de maand. Goldmembers van Fastned zullen een maand van te voren op de hoogte gebracht worden van tariefswijzigingen. “Als u een laadpas gebruikt kunnen de tarieven anders zijn, en zijn er mogelijk bijkomende kosten. Ga naar de website van de laadpasaanbieder voor details,” waarschuwt het snellaadbedrijf nog.

Lees ook:

Fastned haalt bijna 23 miljoen euro op