Jumik ondersteunt evolutie naar verkoop mobiliteit

brand story

Jumik. Voor het merendeel van de Nederlanders een onbekende naam. Maar daar gaat verandering in komen. Jumik is een IT-onderneming uit het Belgische Roeselare en is in België marktleider op het vlak van softwareoplossingen voor vlootbeheer en mobiliteitsbeheer.

Managing partner Dieter Speleers: “We zijn in de automotive actief met onze cloudapplicatie ProPlanner. We richten ons op drie doelgroepen: dealerships, verhuurbedrijven en corporate klanten. Het is een softwarepakket met sterke USP’s: volledig paperless, innovatieve tabletapplicatie voor check-in/check-out, schaderegistratie- en beheer, waterdicht contractbeheer bij iedere ‘uitlening’, een geautomatiseerde opvolging van boetes, een krachtige prijscalculatie die uw volledige tariefstructuur afdekt en beheert, etc.”

Integratie

“Er kan ook eenvoudig geïntegreerd worden met andere softwarepakketten of databases. Het feit dat D’Ieteren gebruikmaakt van de geïntegreerde oplossing van ProPlanner, is maatgevend voor onze kwaliteit en service. Bij hen heeft ons ProPlanner-pakket koppelingen met heel veel partijen: DMS-pakket, boekhoudsoftware, salestool, CRM-pakket, voertuig database, database met alle financiële data, software voor carrosseriebeheer, werkplaatsplanningssoftware, boeteafhandelingsservice, kortom, alles is aanwezig.”

Verkoop van mobiliteit

“De verkoop van nieuwe voertuigen komt onder druk te staan. Dit zal evolueren naar verkoop van mobiliteit in plaats van verkoop van auto’s. Met ons multi mobiliteitsplatform kunnen we alle vormen van uitlenen van voertuigen veel flexibeler ondersteunen. Zo is er een Self Service-app voor autodeel-activiteiten. Er wordt onderscheid gemaakt tussen Corporate Carsharing en Public Carsharing. Als derde mogelijkheid bieden we via de app de Self Service aan in het aftersalesproces van een dealership. Een klant kan zelf een vervangwagen reserveren via zijn smartphone. De bedoeling van ons multi mobiliteitsplatform is alle vormen van uitlenen van voertuigen veel flexibeler te ondersteunen. Alles binnen dezelfde planning en applicatie.”

Dockx Rental

“Een andere succesvolle integratie is de Web-plugin van Jumik. Heel wat verhuurders hadden problemen met het online krijgen van hun vloot voor verhuur. Jumik heeft daarom een Web plug-in ontwikkeld, waarmee je de beschikbare voertuigen heel eenvoudig online kan plaatsen op een eigen website. Ook hier zorgt de integratie met ProPlanner dat het beheer zeer efficiënt verloopt. Dockx Rental, één van de grootste verhuurders in België, toont via ProPlanner zijn beschikbare vloot online en realiseert groei met de Public Carsharing-app. Op hun homepage kan je kiezen voor een onbemand traject of een uitlening via één van hun shops. Dit laat hen toe hun netwerk verder uit te bouwen zonder investering in extra fysieke, bemande shops.”

Jumik ondersteunt evolutie naar verkoop mobiliteit - Automobielmanagement.nl

Jumik ondersteunt evolutie naar verkoop mobiliteit

brand story

Jumik. Voor het merendeel van de Nederlanders een onbekende naam. Maar daar gaat verandering in komen. Jumik is een IT-onderneming uit het Belgische Roeselare en is in België marktleider op het vlak van softwareoplossingen voor vlootbeheer en mobiliteitsbeheer.

Managing partner Dieter Speleers: “We zijn in de automotive actief met onze cloudapplicatie ProPlanner. We richten ons op drie doelgroepen: dealerships, verhuurbedrijven en corporate klanten. Het is een softwarepakket met sterke USP’s: volledig paperless, innovatieve tabletapplicatie voor check-in/check-out, schaderegistratie- en beheer, waterdicht contractbeheer bij iedere ‘uitlening’, een geautomatiseerde opvolging van boetes, een krachtige prijscalculatie die uw volledige tariefstructuur afdekt en beheert, etc.”

Integratie

“Er kan ook eenvoudig geïntegreerd worden met andere softwarepakketten of databases. Het feit dat D’Ieteren gebruikmaakt van de geïntegreerde oplossing van ProPlanner, is maatgevend voor onze kwaliteit en service. Bij hen heeft ons ProPlanner-pakket koppelingen met heel veel partijen: DMS-pakket, boekhoudsoftware, salestool, CRM-pakket, voertuig database, database met alle financiële data, software voor carrosseriebeheer, werkplaatsplanningssoftware, boeteafhandelingsservice, kortom, alles is aanwezig.”

Verkoop van mobiliteit

“De verkoop van nieuwe voertuigen komt onder druk te staan. Dit zal evolueren naar verkoop van mobiliteit in plaats van verkoop van auto’s. Met ons multi mobiliteitsplatform kunnen we alle vormen van uitlenen van voertuigen veel flexibeler ondersteunen. Zo is er een Self Service-app voor autodeel-activiteiten. Er wordt onderscheid gemaakt tussen Corporate Carsharing en Public Carsharing. Als derde mogelijkheid bieden we via de app de Self Service aan in het aftersalesproces van een dealership. Een klant kan zelf een vervangwagen reserveren via zijn smartphone. De bedoeling van ons multi mobiliteitsplatform is alle vormen van uitlenen van voertuigen veel flexibeler te ondersteunen. Alles binnen dezelfde planning en applicatie.”

Dockx Rental

“Een andere succesvolle integratie is de Web-plugin van Jumik. Heel wat verhuurders hadden problemen met het online krijgen van hun vloot voor verhuur. Jumik heeft daarom een Web plug-in ontwikkeld, waarmee je de beschikbare voertuigen heel eenvoudig online kan plaatsen op een eigen website. Ook hier zorgt de integratie met ProPlanner dat het beheer zeer efficiënt verloopt. Dockx Rental, één van de grootste verhuurders in België, toont via ProPlanner zijn beschikbare vloot online en realiseert groei met de Public Carsharing-app. Op hun homepage kan je kiezen voor een onbemand traject of een uitlening via één van hun shops. Dit laat hen toe hun netwerk verder uit te bouwen zonder investering in extra fysieke, bemande shops.”