AutoScout24 komt met auto-abonnementen

AutoScout24 gaat auto-abonnementen aanbieden op haar occasionplatform. De nieuwe service wordt de komende maanden getest. Het bedrijf zet hiermee ‘een grote stap richting het doel om een mobiliteitsplatform te worden’.

AutoScout24 heeft voor de auto-abonnementen een deal gesloten met verhuurders Hertz, Sixt+ en Anyways. Voor een vast bedrag per maand kunnen gebruikers gebruik maken van een eigen auto. ‘Een groot voordeel van een auto-abonnement is dat de gebruiker nergens aan vastzit en bijvoorbeeld geen BKR-registratie krijgt in tegenstelling tot private lease’, aldus AutoCsout24. Het abonnement is na een maand elk moment opzegbaar. Er is daarnaast de mogelijkheid om tussendoor te wisselen van auto.

Mobiliteit

Dorianne Richelle, Country Manager van AutoScout24 in Nederland, vertelt: “Samen met onze partners zijn we op Europees en lokaal niveau continu bezig met innoveren en het vergroten van het aanbod op ons platform. Naast de investering in imove het afgelopen jaar hebben we in Nederland ook LeaseVergelijker en LeaseTrader overgenomen. We spelen hiermee in op de vraag van de markt naar individuele mobiliteit met maximale flexibiliteit.”

Lees ook:
AutoScout24 neemt portals LeaseTrader en LeaseVergelijker over

AutoScout24 komt met auto-abonnementen - Automobielmanagement.nl

AutoScout24 komt met auto-abonnementen

AutoScout24 gaat auto-abonnementen aanbieden op haar occasionplatform. De nieuwe service wordt de komende maanden getest. Het bedrijf zet hiermee ‘een grote stap richting het doel om een mobiliteitsplatform te worden’.

AutoScout24 heeft voor de auto-abonnementen een deal gesloten met verhuurders Hertz, Sixt+ en Anyways. Voor een vast bedrag per maand kunnen gebruikers gebruik maken van een eigen auto. ‘Een groot voordeel van een auto-abonnement is dat de gebruiker nergens aan vastzit en bijvoorbeeld geen BKR-registratie krijgt in tegenstelling tot private lease’, aldus AutoCsout24. Het abonnement is na een maand elk moment opzegbaar. Er is daarnaast de mogelijkheid om tussendoor te wisselen van auto.

Mobiliteit

Dorianne Richelle, Country Manager van AutoScout24 in Nederland, vertelt: “Samen met onze partners zijn we op Europees en lokaal niveau continu bezig met innoveren en het vergroten van het aanbod op ons platform. Naast de investering in imove het afgelopen jaar hebben we in Nederland ook LeaseVergelijker en LeaseTrader overgenomen. We spelen hiermee in op de vraag van de markt naar individuele mobiliteit met maximale flexibiliteit.”

Lees ook:
AutoScout24 neemt portals LeaseTrader en LeaseVergelijker over