MyWheels en Amber gaan fuseren

Autodeelbedrijven MyWheels en Amber bundelen de krachten om ‘de komende jaren de zakelijke en particuliere markt van deelmobiliteit te bepalen’.

Beide bedrijven maakten de afgelopen jaren een exponentiële groei door, Amber met haar concept van ritgarantie en datagedreven technologie en marktleider MyWheels met haar landelijke netwerk van deelauto’s, aldus een persverklaring.

Altijd en overal

‘Technologie en schaal gaan ervoor zorgen dat mensen altijd en overal direct kunnen beschikken over een deelauto. Je kunt makkelijk instappen, je betaalt alleen voor gebruik en draagt bij aan een leefbare woonomgeving. ‘Delen wordt het betere hebben’, is de overtuiging van de nieuwe combinatie. Daarbij zijn ontwikkelingen als autonoom rijden, AI en de energietransitie belangrijke katalysatoren.’

Mobiliteitssysteem van de toekomst

“Samen met Amber vormen we het mobiliteitssysteem van de toekomst’’, zegt CEO Karina Tiekstra van MyWheels. “Door samen te gaan kunnen we de transitie van autobezit naar -gebruik versnellen en daarmee onze impact vergroten. Deelmobiliteit wordt voor iedereen laagdrempelig toegankelijk. Het wordt mainstream.’’

Lees ook:
MyWheels neemt ConnectCar over

Reageren
500 tekens over
MyWheels en Amber gaan fuseren - Automobielmanagement.nl

MyWheels en Amber gaan fuseren

Autodeelbedrijven MyWheels en Amber bundelen de krachten om ‘de komende jaren de zakelijke en particuliere markt van deelmobiliteit te bepalen’.

Beide bedrijven maakten de afgelopen jaren een exponentiële groei door, Amber met haar concept van ritgarantie en datagedreven technologie en marktleider MyWheels met haar landelijke netwerk van deelauto’s, aldus een persverklaring.

Altijd en overal

‘Technologie en schaal gaan ervoor zorgen dat mensen altijd en overal direct kunnen beschikken over een deelauto. Je kunt makkelijk instappen, je betaalt alleen voor gebruik en draagt bij aan een leefbare woonomgeving. ‘Delen wordt het betere hebben’, is de overtuiging van de nieuwe combinatie. Daarbij zijn ontwikkelingen als autonoom rijden, AI en de energietransitie belangrijke katalysatoren.’

Mobiliteitssysteem van de toekomst

“Samen met Amber vormen we het mobiliteitssysteem van de toekomst’’, zegt CEO Karina Tiekstra van MyWheels. “Door samen te gaan kunnen we de transitie van autobezit naar -gebruik versnellen en daarmee onze impact vergroten. Deelmobiliteit wordt voor iedereen laagdrempelig toegankelijk. Het wordt mainstream.’’

Lees ook:
MyWheels neemt ConnectCar over