Het nieuwe directiecomité krijgt naast de huidige tweehoofdige directie een directeur retail, een commercieel directeur passenger, een commercieel directeur commercial en een group controller.

De nieuwe organisatiestructuur is volgens de directie een gevolg van de "forse groei en de nieuwe ambities" van The Alwaysbemobile Company. De ontwikkeling en exploitatie van (nieuwe) retail formules en fleet management formules blijven wel de speerpunten van de organisatie, die begin oktober verhuist naar een nieuw pand in Veenendaal.

Algemeen directeur Luc van Bussel: "Ter versterking van onze activiteiten in de zakelijke (fleet)markt hebben wij er bewust voor gekozen om onze personen- en bedrijfswagens verder van elkaar te scheiden. In beide markten willen we onze positie uitbouwen en waarborgen. De kracht van The Alwaysbemobile Company moet blijven dat we onze klanten verrassen met kwaliteit, service en prijs. Ik ben ervan overtuigd dat onze nieuwe organisatiestructuur ons daar nog beter toe in staat stelt."

 

Benoemingen

Harm Nieboer wordt directeur retail en is verantwoordelijk voor alle Retail activiteiten en waarborgt de permanente commerciële en conceptuele ontwikkeling van bestaande en nieuwe formules.

Ben Peters wordt commercieel directeur passenger cars en is verantwoordelijk voor de Fleet Management activiteiten (Car/Van). Daarnaast wordt Ben Peters verantwoordelijk voor de afdelingen inkoop & logistiek en business development & innovatie.

René van Maasakkers wordt commercieel directeur commercial vehicles en is verantwoordelijk voor de fleet management activiteiten (Truck/Trailer/Coach/Solid/Agri/EM). Daarnaast wordt Van Maasakkers verantwoordelijk voor het customer services center in Antwerpen en de Pan-Europese activiteiten binnen Tymacon en TEN.

Daniëlle Hettema wordt als group controller lid van het directiecomité.