Brezan Nijmegen is met 1500 vierkante meter winkel en magazijn het grootste verkooppunt van Brezan Automaterialen. Na een verbouwing van het verkooppunt aan de Energieweg in Nijmegen, vindt bedrijfsleider Frans Nuij het hoog tijd om de opening te vieren met een open huis.

Frans Nuij: "Onder het genot van een hapje en een drankje kunnen klanten, relaties en overige geïnteresseerden een blik werpen achter de schermen en kennismaken met Brezan Automaterialen, met de verschillende productlijnen en de ondersteunende diensten."

Brezan Nijmegen is een depot voor de regio Nijmegen. Vanuit het depot worden de omliggende Brezan verkooppunten naast de bestaande nachtleveringen nog eens 2 keer per dag bevoorraad. Dit depot zorgt voor een optimale beschikbaarheid in automaterialen in Nijmegen en omstreken.

Brezan Automaterialen richt zich op de professionele gebruiker van automaterialen en beschikt over een landelijk dekkend netwerk van 120 verkooppunten in Nederland en België. De komende jaren zal Brezan Automaterialen dit netwerk uitbreiden naar 150 verkooppunten om o.a. vrije garagisten, merkendealers, fitters en schadeherstelbedrijven van een optimale service te kunnen bieden.