Marktplaats sterk in verkoop occasions

De eerste cijfers van het nieuwe jaar bewijzen dat Marktplaats ook in 2016 stevig in het zadel blijft als marktleider in tweedehands en nieuwe auto’s.

Marktplaats ‘grote partij’ in verkoop occasions

Het aanbod van professionele dealers op Marktplaats liet een groei van 8 procent zien en ook het aanbod particuliere auto’s is gegroeid met 5 procent ten opzichte van dezelfde periode in 2015. Marktplaats biedt het grootste bereik en het grootst aantal potentiele autokopers per maand en heeft onder autorijdend Nederland een naamsbekendheid van 94% (zie ook onderstaande infographic). En dat is belangrijk voor de continuïteit en zekerheid in een schuivende markt.

Met de groei van het auto aanbod en de grote bekendheid bewijst Marktplaats dat het de meest succesvolle autoportal is voor iedereen die zijn auto wil verkopen. Voor zowel de professionele dealer als de particulier. "We leveren hoogwaardige service met de introductie van de AutoAssistent en het aanbieden van onafhankelijke occasion reviews in samenwerking met Autoblog. We versnellen en vereenvoudigen de koppeling tussen auto aanbieders en auto zoekers. En we blijven de auto-industrie informeren over digitale verkooptrends en ontwikkelingen",vertelt Michiel Aker, manager business and strategy bij Marktplaats.

Marktplaats ontvangt 7,3 miljoen unieke bezoekers per maand, waarvan 1,3 miljoen potentiële autokopers en is daarmee de drukstbezochte showroom van Nederland. De autoportal is onder andere verbonden aan de Zakenauto van het Jaar verkiezing, de Dealerholding Top 100 en het Driving Business Remarketing event van Automobiel Management.

 

Marktplaats

Marktplaats sterk in verkoop occasions - Automobielmanagement.nl

Marktplaats sterk in verkoop occasions

De eerste cijfers van het nieuwe jaar bewijzen dat Marktplaats ook in 2016 stevig in het zadel blijft als marktleider in tweedehands en nieuwe auto’s.

Marktplaats ‘grote partij’ in verkoop occasions

Het aanbod van professionele dealers op Marktplaats liet een groei van 8 procent zien en ook het aanbod particuliere auto’s is gegroeid met 5 procent ten opzichte van dezelfde periode in 2015. Marktplaats biedt het grootste bereik en het grootst aantal potentiele autokopers per maand en heeft onder autorijdend Nederland een naamsbekendheid van 94% (zie ook onderstaande infographic). En dat is belangrijk voor de continuïteit en zekerheid in een schuivende markt.

Met de groei van het auto aanbod en de grote bekendheid bewijst Marktplaats dat het de meest succesvolle autoportal is voor iedereen die zijn auto wil verkopen. Voor zowel de professionele dealer als de particulier. "We leveren hoogwaardige service met de introductie van de AutoAssistent en het aanbieden van onafhankelijke occasion reviews in samenwerking met Autoblog. We versnellen en vereenvoudigen de koppeling tussen auto aanbieders en auto zoekers. En we blijven de auto-industrie informeren over digitale verkooptrends en ontwikkelingen",vertelt Michiel Aker, manager business and strategy bij Marktplaats.

Marktplaats ontvangt 7,3 miljoen unieke bezoekers per maand, waarvan 1,3 miljoen potentiële autokopers en is daarmee de drukstbezochte showroom van Nederland. De autoportal is onder andere verbonden aan de Zakenauto van het Jaar verkiezing, de Dealerholding Top 100 en het Driving Business Remarketing event van Automobiel Management.

 

Marktplaats