VWE Automotive komt met actuelere voertuiggegevens

Klanten van VWE ontvangen nu meerdere keren per dag een update met actuele voertuiggegevens uit het RDW-kentekenregister. Ook worden de gegevens uitgebreid. Hiermee is VWE naar eigen zeggen de eerste RDW-provider die dit aanbiedt.

ProMedia (2022)

Waar voorheen voertuiginformatie een keer per dag bijgewerkt werd, gebeurt dit nu meerdere keren per dag. Ook is er nu informatie over Langzaam Rijdende Voertuigen zoals trekkers beschikbaar. Verder breidt VWE de informatie uit met bijvoorbeeld WLTP waardes en BPM bedragen.

Doorbraak

Michel Corveleijn, manager Remarketing bij VWE Automotive: “Autohandelaren hebben al langer de wens om te werken met actuelere informatie. Zij kampten met verouderde voertuiginformatie, zoals voertuigen die nog wel in de voorraad stonden, maar tussentijd al verkocht waren of voertuigen met een vervallen APK. Voor klanten van VWE is dit nu voorbij dankzij een succesvolle datakoppeling. Dit is een doorbraak in de bedrijfsprocessen van onze klanten.”

Lees ook:
VWE: ‘verbinden met ons digitale winkelcentrum’

VWE Automotive komt met actuelere voertuiggegevens - Automobielmanagement.nl

VWE Automotive komt met actuelere voertuiggegevens

Klanten van VWE ontvangen nu meerdere keren per dag een update met actuele voertuiggegevens uit het RDW-kentekenregister. Ook worden de gegevens uitgebreid. Hiermee is VWE naar eigen zeggen de eerste RDW-provider die dit aanbiedt.

ProMedia (2022)

Waar voorheen voertuiginformatie een keer per dag bijgewerkt werd, gebeurt dit nu meerdere keren per dag. Ook is er nu informatie over Langzaam Rijdende Voertuigen zoals trekkers beschikbaar. Verder breidt VWE de informatie uit met bijvoorbeeld WLTP waardes en BPM bedragen.

Doorbraak

Michel Corveleijn, manager Remarketing bij VWE Automotive: “Autohandelaren hebben al langer de wens om te werken met actuelere informatie. Zij kampten met verouderde voertuiginformatie, zoals voertuigen die nog wel in de voorraad stonden, maar tussentijd al verkocht waren of voertuigen met een vervallen APK. Voor klanten van VWE is dit nu voorbij dankzij een succesvolle datakoppeling. Dit is een doorbraak in de bedrijfsprocessen van onze klanten.”

Lees ook:
VWE: ‘verbinden met ons digitale winkelcentrum’