AutoVeiling.nl komt met meer occasionaanbod

Door nieuwe samenwerkingsverbanden, met onder andere ‘een grote Scandinavische partij’, heeft AutoVeiling.nl naar eigen zeggen toegang tot een nieuw aanvoerkanaal van jonge occasions. De auto’s zijn afkomstig van leasemaatschappijen, importeurs, financiële instellingen, verhuurmaatschappijen en dealers uit binnen- en buitenland.

“Deze auto’s, meer dan duizend stuks per maand, zijn grotendeels ex-lease en worden na één keer veilen sowieso B2B verkocht aan de hoogste bieder”, zegt directeur Meijering. “Ze zijn veelal jong en grotendeels professioneel geïnspecteerd. Er zitten ook veel elektrisch aangedreven auto’s bij.”

Vanaf heden loopt er bij AutoVeiling.nl elke werkdag een Tenderveiling af. Ook zullen de ‘live Hamerveilingen’ een groter aanbod hebben, laat AutoVeiling.nl weten.

Lees ook:
BCA gaat in beslag genomen auto’s veilen

AutoVeiling.nl komt met meer occasionaanbod - Automobielmanagement.nl

AutoVeiling.nl komt met meer occasionaanbod

Door nieuwe samenwerkingsverbanden, met onder andere ‘een grote Scandinavische partij’, heeft AutoVeiling.nl naar eigen zeggen toegang tot een nieuw aanvoerkanaal van jonge occasions. De auto’s zijn afkomstig van leasemaatschappijen, importeurs, financiële instellingen, verhuurmaatschappijen en dealers uit binnen- en buitenland.

“Deze auto’s, meer dan duizend stuks per maand, zijn grotendeels ex-lease en worden na één keer veilen sowieso B2B verkocht aan de hoogste bieder”, zegt directeur Meijering. “Ze zijn veelal jong en grotendeels professioneel geïnspecteerd. Er zitten ook veel elektrisch aangedreven auto’s bij.”

Vanaf heden loopt er bij AutoVeiling.nl elke werkdag een Tenderveiling af. Ook zullen de ‘live Hamerveilingen’ een groter aanbod hebben, laat AutoVeiling.nl weten.

Lees ook:
BCA gaat in beslag genomen auto’s veilen