BCA sluit drie vestigingen in Groot-Brittannië

BCA is van plan drie remarketinglocaties in Groot-Brittannië te sluiten. Na een eerdere aankondiging dat de vestiging in Sandwich dicht gaat, heeft BCA tegenover Car Dealer Magazine bevestigd dat het ook met het personeel in Derby en Peterborough een verplichte consultatieronde is gestart over mogelijke sluitingen.

Concurrent wil 23 miljoen van BCA Marketplace

“Een intern onderzoek heeft duidelijk gemaakt dat we sommige gebieden in ons netwerk opnieuw in evenwicht moeten brengen. Zoals elk bedrijf moeten we ons businessmodel aanpassen overeenkomstig de veranderende externe omgeving en de behoeften van onze klanten, om te verzekeren dat we voortdurend marktleidende service en steun blijven verlenen,’’ aldus BCA. Het bedrijf kan pas definitieve berichten geven als de consultatieronde is afgerond.

Als de drie locaties dicht gaan, dan houdt het bedrijf op de Britse thuismarkt nog maar vijf vestigingen voor tweedehands auto’s over. BCA is ook eigenaar van een grote locatie in Barneveld en een dochterbedrijf van Constellation Automotive Group waartoe sinds eind vorig jaar ook CarNext behoort.

Lees ook:
BCA gaat in beslag genomen auto’s veilen

BCA sluit drie vestigingen in Groot-Brittannië - Automobielmanagement.nl

BCA sluit drie vestigingen in Groot-Brittannië

BCA is van plan drie remarketinglocaties in Groot-Brittannië te sluiten. Na een eerdere aankondiging dat de vestiging in Sandwich dicht gaat, heeft BCA tegenover Car Dealer Magazine bevestigd dat het ook met het personeel in Derby en Peterborough een verplichte consultatieronde is gestart over mogelijke sluitingen.

Concurrent wil 23 miljoen van BCA Marketplace

“Een intern onderzoek heeft duidelijk gemaakt dat we sommige gebieden in ons netwerk opnieuw in evenwicht moeten brengen. Zoals elk bedrijf moeten we ons businessmodel aanpassen overeenkomstig de veranderende externe omgeving en de behoeften van onze klanten, om te verzekeren dat we voortdurend marktleidende service en steun blijven verlenen,’’ aldus BCA. Het bedrijf kan pas definitieve berichten geven als de consultatieronde is afgerond.

Als de drie locaties dicht gaan, dan houdt het bedrijf op de Britse thuismarkt nog maar vijf vestigingen voor tweedehands auto’s over. BCA is ook eigenaar van een grote locatie in Barneveld en een dochterbedrijf van Constellation Automotive Group waartoe sinds eind vorig jaar ook CarNext behoort.

Lees ook:
BCA gaat in beslag genomen auto’s veilen