We brachten eerder de Linkedin groep onder de aandacht, nu is de beurt aan Twitter. Alle redacteuren zijn terug te vinden op dit populaire social network, elk met een eigen account. Op regelmatige basis zullen zij via die weg hun gedachten laten spreken: formeel en informeel. De links naar iedere account vindt u hieronder op een rijtje:

Peter Brouwer (AM_Peter)
Henk Heuvelman  (AM_Henk)
Maarten Molenaar (AM_Maarten)
Pieter Botman (AM_Pieter)

Om vier vliegen in één klap te slaan kunt u hier ook de lijst volgen, waar alle tweets van de redactieleden op een rijtje staan. Op de AM hoofdpagina vindt u overigens ook een apart Twitter-blokje, met daarin alle tweets van de redactieleden.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding