Bekendmaking AM Zakenauto 2008 nadert

Minder dan een week nog, dan is bekend welk model de nieuwe Zakenauto van het Jaar wordt.

Ieder jaar kiest een jury, samengesteld uit vakjournalisten, een onafhankelijk adviseur en managers in de lease- en fleetwereld de Zakenauto van het Jaar. De verkiezing staat onder leiding van het vakblad Automobiel Management.

Het is een prestigieuze prijs, gebaseerd immers op de ervaringen in de dagelijkse rijpraktijk van modellen die langer dan anderhalf jaar in ons land op de markt zijn. Vorig jaar won de Ford Focus. Op dezelfde dag wordt ook bekend naar wie de AMbitie gaat. Deze prijs is bestemd voor een model dat korter dan achttien maanden op de markt is maar dat de jury kansrijk acht om de ‘echte’ prijs te winnen.

Wie ditmaal door de jury worden gekozen? Op 18 juni weet u het.  

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Bekendmaking AM Zakenauto 2008 nadert - Automobielmanagement.nl

Bekendmaking AM Zakenauto 2008 nadert

Minder dan een week nog, dan is bekend welk model de nieuwe Zakenauto van het Jaar wordt.

Ieder jaar kiest een jury, samengesteld uit vakjournalisten, een onafhankelijk adviseur en managers in de lease- en fleetwereld de Zakenauto van het Jaar. De verkiezing staat onder leiding van het vakblad Automobiel Management.

Het is een prestigieuze prijs, gebaseerd immers op de ervaringen in de dagelijkse rijpraktijk van modellen die langer dan anderhalf jaar in ons land op de markt zijn. Vorig jaar won de Ford Focus. Op dezelfde dag wordt ook bekend naar wie de AMbitie gaat. Deze prijs is bestemd voor een model dat korter dan achttien maanden op de markt is maar dat de jury kansrijk acht om de ‘echte’ prijs te winnen.

Wie ditmaal door de jury worden gekozen? Op 18 juni weet u het.  

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding