Drie medewerkers Tesla verongelukken met vliegtuig

Drie medewerkers van Tesla Motors, de Amerikaanse fabrikant van elektrische auto’s, zijn gisteren verongelukt met een klein vliegtuigje. Dat heeft Elon Musk, de ceo van het bedrijf, bekendgemaakt.

De Cessna 310 raakte na het opstijgen een elektriciteitsmast en stortte neer op een huis en op geparkeerde auto’s. Alle drie mensen aan boord zijn verongelukt en Tesla bevestigde dat alle drie bij het bedrijf werkten als middenkader ingenieurs, zo meldt Automotive News.

Het Amerikaanse Tesla is een van de bekendste merken in de zich ontwikkelende markt van elektrische auto’s. Musk is een van de oprichters van het bedrijf en werd in het verleden rijk met de betaalservice voor internet PayPal.  

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Drie medewerkers Tesla verongelukken met vliegtuig - Automobielmanagement.nl

Drie medewerkers Tesla verongelukken met vliegtuig

Drie medewerkers van Tesla Motors, de Amerikaanse fabrikant van elektrische auto’s, zijn gisteren verongelukt met een klein vliegtuigje. Dat heeft Elon Musk, de ceo van het bedrijf, bekendgemaakt.

De Cessna 310 raakte na het opstijgen een elektriciteitsmast en stortte neer op een huis en op geparkeerde auto’s. Alle drie mensen aan boord zijn verongelukt en Tesla bevestigde dat alle drie bij het bedrijf werkten als middenkader ingenieurs, zo meldt Automotive News.

Het Amerikaanse Tesla is een van de bekendste merken in de zich ontwikkelende markt van elektrische auto’s. Musk is een van de oprichters van het bedrijf en werd in het verleden rijk met de betaalservice voor internet PayPal.  

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding