Illegale handel in sigaretten bij toeleverancier ZF

Bij de bekende toeleverancier voor de autoindustrie ZF is handel in gesmokkelde sigaretten ontdekt. Het bedrijf heeft acht medewerkers op staande voet ontslagen.

De acht hebben vermoedelijk uit Oost-Europa gesmokkelde sigaretten zonder belastinglabels aan collega’s verkocht. Het bedrijf heeft samengewerkt met de autoriteiten en met het ontslag duidelijk gemaakt dat men geen criminele handelingen op het terrein toestaat. Zo’n veertig medewerkers die de sigaretten kochten, hebben een waarschuwing gekregen, zo meldt het Duitse persagentschap dpa.  

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Illegale handel in sigaretten bij toeleverancier ZF - Automobielmanagement.nl

Illegale handel in sigaretten bij toeleverancier ZF

Bij de bekende toeleverancier voor de autoindustrie ZF is handel in gesmokkelde sigaretten ontdekt. Het bedrijf heeft acht medewerkers op staande voet ontslagen.

De acht hebben vermoedelijk uit Oost-Europa gesmokkelde sigaretten zonder belastinglabels aan collega’s verkocht. Het bedrijf heeft samengewerkt met de autoriteiten en met het ontslag duidelijk gemaakt dat men geen criminele handelingen op het terrein toestaat. Zo’n veertig medewerkers die de sigaretten kochten, hebben een waarschuwing gekregen, zo meldt het Duitse persagentschap dpa.  

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding