Sanerend Opel zoekt vijfhonderd nieuwe ingenieurs

Hoewel Opel in Europa een sanering voorbereidt waarin 8400 banen zullen verdwijnen, zoekt de fabrikant anderzijds vijfhonderd nieuwe ingenieurs. Veel medewerkers gaan vanwege hun leeftijd in deeltijd werken.

De nieuwe functies hebben betrekking op het ontwikkelingscentum van Opel in Rüsselsheim. Binnen de onderneming bestaat inmiddels vergaande overeenstemming over de verdeling van de diverse modellen over de fabrieken. Naar de daarmee samenhangende planning van personeel wordt momenteel gekeken. Duidelijk is wel dat in alle vestigingen de bouwcapaciteit omlaag gaat.

Binnen de Opel-top groeit de behoefte aan meer emotie binnen het merk. Nieuwe modellen – denk aan een suv en cabrio – zijn een optie, evenals 21e eeuwse versies van vroegere tot de verbeelding sprekende successen als de Manta en GT.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Sanerend Opel zoekt vijfhonderd nieuwe ingenieurs - Automobielmanagement.nl

Sanerend Opel zoekt vijfhonderd nieuwe ingenieurs

Hoewel Opel in Europa een sanering voorbereidt waarin 8400 banen zullen verdwijnen, zoekt de fabrikant anderzijds vijfhonderd nieuwe ingenieurs. Veel medewerkers gaan vanwege hun leeftijd in deeltijd werken.

De nieuwe functies hebben betrekking op het ontwikkelingscentum van Opel in Rüsselsheim. Binnen de onderneming bestaat inmiddels vergaande overeenstemming over de verdeling van de diverse modellen over de fabrieken. Naar de daarmee samenhangende planning van personeel wordt momenteel gekeken. Duidelijk is wel dat in alle vestigingen de bouwcapaciteit omlaag gaat.

Binnen de Opel-top groeit de behoefte aan meer emotie binnen het merk. Nieuwe modellen – denk aan een suv en cabrio – zijn een optie, evenals 21e eeuwse versies van vroegere tot de verbeelding sprekende successen als de Manta en GT.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding