Winnaar horloge enquête AM Update bekend

Gerard Beltz, formulemanager bij Van Leeuwen Autoherstel, heeft het Aeromatic-horloge gewonnen dat als hoofdprijs verbonden was aan de enquête AM Update.

Bijna duizend abonnees van AM’s elektronische nieuwsbrief deden eind vorige maand mee aan het online onderzoek. Uit deze groep werd Beltz geselecteerd als winnaar van het horloge, dat een waarde vertegenwoordigt van honderdvijftig euro.

De 46-jarige Beltz is sinds drie jaar werkzaam bij Van Leeuwen Autoherstel, dat gelieerd is aan ABS Autoherstel. Voor de vijf vestigingen (Best, Breda, Den Bosch, Oisterwijk en Aarle Rixtel) stuurt hij alle facilitaire zaken aan – onder meer ICT en finance. Dat hij de prijswinnaar is geworden van het online onderzoek komt hem goed uit. "In de werkplaats ben ik laatst per ongeluk met mijn horloge tegen een muur gelopen. Het ding is kapot en ik heb nog geen tijd gehad om een nieuwe te kopen." Inmiddels heeft Beltz het horloge ontvangen en in gebruik genomen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Winnaar horloge enquête AM Update bekend - Automobielmanagement.nl

Winnaar horloge enquête AM Update bekend

Gerard Beltz, formulemanager bij Van Leeuwen Autoherstel, heeft het Aeromatic-horloge gewonnen dat als hoofdprijs verbonden was aan de enquête AM Update.

Bijna duizend abonnees van AM’s elektronische nieuwsbrief deden eind vorige maand mee aan het online onderzoek. Uit deze groep werd Beltz geselecteerd als winnaar van het horloge, dat een waarde vertegenwoordigt van honderdvijftig euro.

De 46-jarige Beltz is sinds drie jaar werkzaam bij Van Leeuwen Autoherstel, dat gelieerd is aan ABS Autoherstel. Voor de vijf vestigingen (Best, Breda, Den Bosch, Oisterwijk en Aarle Rixtel) stuurt hij alle facilitaire zaken aan – onder meer ICT en finance. Dat hij de prijswinnaar is geworden van het online onderzoek komt hem goed uit. "In de werkplaats ben ik laatst per ongeluk met mijn horloge tegen een muur gelopen. Het ding is kapot en ik heb nog geen tijd gehad om een nieuwe te kopen." Inmiddels heeft Beltz het horloge ontvangen en in gebruik genomen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding