Het pakket bestaat onder andere uit een dvd met informatieve tekst, foto’s en een voorbeeldpresentatie over Porsche. Verder zijn er dertig stickervellen terug te vinden om computermuizen mee te versieren.

Aangezien de achtjarige Jasper Hoogeslag de eerste was die het spreekbeurtpakket in gebruik nam, werd hij voor aanvang opgehaald in een nieuwe Porsche 911 Carrera 2S. "Ik vind Porsche de coolste sportwagen die er is," aldus de jongen. "Porsches zien er vet uit en zijn supersnel – dat heb ik vandaag wel gemerkt!"

Andere geïnteresseerden kunnen contact opnemen met de Porsche Spreekbeurtservice, te bereiken op het email adres info@porsche.nl. Verzoeken dienen wel goed onderbouwd te zijn.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding