Per 1 juni is Bart Bouw aan de slag gegaan als Branche Manager Automotive. Hij werkte eerder bij Pon, Louwman&Parqui en Saab Nederland. Anja Orlemans (ex Reynolds & Reynolds en Bogaarts begon een maand eerder als Implementatie Consultant Automotive.

Visionplanner heeft inmiddels meer dan dertig klanten in de automotive markt. Het bedrijf biedt dealerbedrijven en importeurs alternatieven voor hun veelal op Excel gebaseerde managementinformatie. Visionplanner claimt tijdsbesparingen van vijftig procent te bereiken, tijd "die beter gebruikt kan worden om rapportages te analyseren dan om rapportages te maken." De software zou zich onderscheiden door de korte implementatietijd en de combinatie van operationele en financiële data vanuit bestaande verschillende bronnen, zoals dealermanagementsystemen, Exact, Accountview, Navision of overige softwarepakketten.