Met Online autoservices kunnen consumenten eenvoudig en snel online offertes aanvragen voor autoreparatie, -onderhoud en -schadeherstel. Van der Heiden gaat verder de stichting ondersteunen bij de ontwikkeling van nieuwe diensten.

Als medeoprichter en medeaandeelhouder was Patrice van der Heiden van 1992 tot 2002 directeur bij Autodata Nederland. Daarna was hij onder andere directeur van AutoScout24 Nederland en Autodata DM Shop. (online oplossingen voor de automobielbranche, gericht op een beter bereik in de consumentenmarkt). Daarnaast werkt Van der Heiden voor zijn eigen adviesbedrijf, Heathlands Automotive BV. Ook is hij actief als secretaris van de Finnish Dutch Trade Guild, een onafhankelijke netwerkorganisatie met als doel businessrelaties tussen Finland en Nederland en leden onderling te stimuleren.

De Stichting Blij dat ik Rij, opgericht door "een kleine groep enthousiaste automobilisten en motorrijders", wil de belangen van alle rijdende Nederlanders  behartigen en "hen blijer maken". Dat laatste staat voor "meer gemak, meer voordeel, meer veiligheid en meer duurzaamheid. "

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding