Een aantal prominente Nederlanders die bekend staan om hun passie voor auto’s en/of mobiliteit neemt plaats op de bijrijderstoel van deze zogenoemde Automotive Steering Ladies.

 

Vertrekpunt is het Haagse ANWB-hoofdkantoor, waar die ochtend festiviteiten plaatsvinden rondom het 65-jarig bestaan van de Wegenwacht . De karavaan bestaat uit een aantal Wegenwachtauto’s, aangevuld met modellen van de automerken op de AutoRAI. Rond 11.30 uur zal de stoet arriveren op het plein voor de Europahal, waar de mix van oude en nieuwe voertuigen te bekijken is voor de bezoekers.

De rit is gekoppeld aan het goede doel Pink Ribbon, de stichting die zich inzet voor de bestrijding van borstkanker. De Steering Ladies gaan in eigen kring met de pet rond; ook de importeurs leveren een financiële bijdrage. Bij aankomst in Amsterdam zal de cheque met het opgehaalde bedrag overhandigd worden aan Pink Ribbon.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding