Dat meldt De Telegraaf. Begin dit jaar kocht Wijsmuller bij Hessing een Bentley Continental GT.

Hij ruilde zijn Jaguar XJ in maar al kort na de koop ontstond ruzie. Wijsmuller beweert met de verkoper een veel lagere prijs te hebben afgesproken dan de 245 duizend euro die hem door Hessing in rekening wordt gebracht. Bovendien wil het autobedrijf plotseling nog maar vijftien mille voor zijn gebruikte Jaguar betalen, terwijl er eerst het dubbele was geboden. "Die Bentley is een prachtige auto, maar dit hadden we niet afgesproken", verklaart Wijsmuller zijn afhaken tegenover De Telegraaf.

Hessing legt zich hier niet bij neer en eist nu via de rechter zowel het kwart miljoen als de Jaguar op. Wijsmuller zegt zich hierover geen enkele zorgen te maken. Frits Hessing wilde geen commentaar geven. Opmerkelijk is dat De Telegraaf in het bericht Wijsmuller ‘vooral bekend’ noemt ‘vanwege zijn vastgoedrelatie met Jan-Dirk Paarlberg, Klaas Hummel en de in 2004 geliquideerde Willem Endstra’.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding