Er komt dan ook een testbaan voor Porsche-rijders die hun nieuwe aanwinst meteen kunnen uitproberen. Het vliegveld heeft rechtstreekse verbindingen met Stuttgart, de thuisbasis van Porsche. Het nieuwe kantoor gaat deel uitmaken van 52 hectare grote Aerotropolis gebied, waar meerdere bedrijven gevestigd zullen worden. Tot 2008 was daar Ford’s Hapeville-fabriek in gebruik. De autoproductie is er in 2006 gestopt in het kader van de grote wereldwijde reorganisatie  van Ford, die toen juist begon. Bij Porsche in Atlanta kunnen eind 2013 zo’n vierhonderd mensen aan de slag. Het is de verwachting dat honderd van hen nieuwe arbeidsplaatsen invullen. Het opvallende gebouw komt pal aan de I-75 te liggen, de belangrijke zuidelijke stadsring.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding