Het is de bedoeling om de site met ingang van 2012 landelijk uit te rollen. De website is een initiatief van enkele Rotterdamse ondernemers. Hun inspiratie ligt bij de diverse reeds bestaande online platforms voor producten en diensten. Een website die gewijd is aan de kwaliteit van garages – naar het oordeel van klanten – bestaat echter nog niet. En dat is nodig, want "nog altijd komt het voor dat garages na een reparatie te veel geld vragen of reparaties niet goed uitvoeren", aldus de bedenkers van Beste Garage.

Wie de site straks bezoekt, kan makkelijk achterhalen wat "de beste garage in de buurt" is. Na invullen van een postcode en het kenteken zoekt de website op basis van het merk van de auto de garage met de hoogste score. Consumenten geven na reparatie aan of ze tevreden zijn door slechts één vraag te beantwoorden: ‘Kom je de volgende keer weer terug?’

Garagebedrijven kunnen zich inschrijven en tegen betaling onder meer een profielpagina krijgen. Verder ontvangen ze de beoordelingen van klanten, Hoe beter de resultaten, des te hoger de waardering in de zoekresultaten. Garagebedrijven kunnen hun inschrijving maandelijks opzeggen. Klik hier voor meer details.

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding